Arxiu de programes

"Catalans d'arreu", avui estrenem primer programa amb catalans d'Anglaterra

0 Comentaris
4-06-2021

"Catalans d'arreu", avui estrenem primer programa amb catalans d'Anglaterra.

Comptem amb la presència dels dos catalans nascuts a Anglaterra Matthew Tree, escriptor i Gary Gibson, professor que ens comenten la seva integració al nostre país. Des de Londres connectem amb la Carmina que ens explica les seves experiències allà.

Un programa en el que es donarà veu a catalans dels més diversos orígens.  Gent nascuda al Marroc, Colòmbia, Anglaterra... que ens explicaran com se senten al nostre país. sempre contraposat amb un català que viu al seu país d'origen.

Dirigit i presentat per Rosario Palomino.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.