Arxiu de programes

"Catalans d'arreu", avui estrenem primer programa amb catalans d'Anglaterra

0 Comentaris
4-06-2021

"Catalans d'arreu", avui estrenem primer programa amb catalans d'Anglaterra.

Comptem amb la presència dels dos catalans nascuts a Anglaterra Matthew Tree, escriptor i Gary Gibson, professor que ens comenten la seva integració al nostre país. Des de Londres connectem amb la Carmina que ens explica les seves experiències allà.

Un programa en el que es donarà veu a catalans dels més diversos orígens.  Gent nascuda al Marroc, Colòmbia, Anglaterra... que ens explicaran com se senten al nostre país. sempre contraposat amb un català que viu al seu país d'origen.

Dirigit i presentat per Rosario Palomino.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui entrevistem Meritxell Garcia, escriptora i nutricionista "Incorrectes" avui «El cristianisme és religió de pau?» "De la mà de la cultura", avui entrevistem Alfons Cama, escriptor "De la mà de la cultura", avui parlem de memòria històrica "Incorrectes" avui «Catalunya ha de ser un paradís fiscal?» "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora "La jugada mestra", avui darrer programa de la temporada, farem un repàs de l'any "Catalans d'arreu", avui amb catalans de l'Equador "De la mà de la cultura", avui entrevistem Vicenç Lozano, periodista i historiador

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.