Arxiu de programes

"Catalans d'arreu", avui segon programa amb catalans del Marroc

0 Comentaris
11-06-2021

"Catalans d'arreu", avui segon programa amb catalans del Marroc.

Comptem al plató amb la presència de dues catalanes nascudes al Marroc, Souad Aitmariem (estudiant) i Zineb El Gharbi Fellah (professora). Telempàticament ens comparteix la seva experiència al Marroc la cooperant Ina Iglesias.

Un programa en el que es donarà veu a catalans dels més diversos orígens.  Gent nascuda al Marroc, Colòmbia, Anglaterra... que ens explicaran com se senten al nostre país. sempre contraposat amb un català que viu al seu país d'origen.

Dirigit i presentat per Rosario Palomino.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora "La jugada mestra", avui darrer programa de la temporada, farem un repàs de l'any "Catalans d'arreu", avui amb catalans de l'Equador "De la mà de la cultura", avui entrevistem Vicenç Lozano, periodista i historiador "Incorrectes" avui «La República Catalana hauria de formar part de la UE?» "No callis res", avui amb Oriol Izquierdo, escriptor i polític "La jugada mestra", avui parlem de l'estat actual del català i com enfortir-lo "Catalans d'arreu", avui amb catalans dels Països Baixos "De la mà de la cultura", avui entrevistem Joan de Deu Prats, escriptor

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.