Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui Marta Millà. actriu i terapeuta Gestalt

0 Comentaris
31-05-2018

"De la mà de la cultura", avui Marta Millà. actriu i terapeuta Gestalt.

És actriu, terapeuta Gestàltica i Coach d’actors i actrius. Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona el 1987, va completar la seva formació amb diversos cursos de postgrau amb els mestres Carol Rossenfeld (escola de Hutta Hagen) i John Strasberg (Actor’s studio).

Ha participat en múltiples obres de teatre (L’auca del senyor Esteve, A la glorieta, Tres dones...), sèries de televisió (Secrets de família, Plats Bruts, Temps de silenci, Estació d’enllaç...) i cinema (Rateta,rateta, Un dia volveré, El dia que trafiqué con mujeres...), entre d'altres facetes.

Està formada com a terapeuta gestàltica per l’Escola de l’ Ésser de Barcelona i com a constel·ladora familiar per l’Institut Gestalt de Barcelona. A més, és membre associada de l’AETG (Asociació Espanyola de Teràpia Gestalt) i actualment està en el procés de formació del SAT de Claudio Naranjo i estudia el grau de psicologia a la UOC.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Jaume Graus de l'Editorial Fonoll "De la mà de la cultura", avui amb Rosa Casas i Josep M. Ibarra de l'Editorial Gregal "No callis res", avui amb Víctor Ruiz, Ambaixador de Bitnation "Incorrectes", avui amb Lluís Antoni Gil i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Eulàlia Pagès, directora de l'Editorial Pagès "No callis res", avui amb Pau Miserachs "De la mà de la cultura", avui «7 raons per fugir» amb Gerard Quinto i Esteve Soler "Incorrectes", avui amb Meritxell Perelló Pinto, Marc Bodi i Jordi Planas "De la mà de la cultura", avui amb Joan Lorente, cantautor "No callis res", avui amb Juli Gutiérrez Deulofeu, enginyer agrícola i historiador
Marta Millà. actriu Gestalt

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.