Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui Marta Millà. actriu i terapeuta Gestalt

0 Comentaris
31-05-2018

"De la mà de la cultura", avui Marta Millà. actriu i terapeuta Gestalt.

És actriu, terapeuta Gestàltica i Coach d’actors i actrius. Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona el 1987, va completar la seva formació amb diversos cursos de postgrau amb els mestres Carol Rossenfeld (escola de Hutta Hagen) i John Strasberg (Actor’s studio).

Ha participat en múltiples obres de teatre (L’auca del senyor Esteve, A la glorieta, Tres dones...), sèries de televisió (Secrets de família, Plats Bruts, Temps de silenci, Estació d’enllaç...) i cinema (Rateta,rateta, Un dia volveré, El dia que trafiqué con mujeres...), entre d'altres facetes.

Està formada com a terapeuta gestàltica per l’Escola de l’ Ésser de Barcelona i com a constel·ladora familiar per l’Institut Gestalt de Barcelona. A més, és membre associada de l’AETG (Asociació Espanyola de Teràpia Gestalt) i actualment està en el procés de formació del SAT de Claudio Naranjo i estudia el grau de psicologia a la UOC.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui «La Vila del Llibre» de l'Escala "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Jordi Planas i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Silvia Romero, escriptora "No callis res", avui amb Santiago Espot, President de «Catalunya Acció» "De la mà de la cultura", avui amb Jordi Cabré, Premi Sant Jordi 2018 "De la mà de la cultura", avui amb Marta Mathéu, soprano "No callis res", avui amb Jordi Ibàñez, candidat a Primàries per l'Hospitalet "Incorrectes", avui amb Lluís Antoni Gil i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Marta Nadal, Comissària de l'Any M Aurèlia Capmany "No callis res", avui amb Carles Salvadó, candidat a Primàries per l'Hospitalet
Marta Millà. actriu Gestalt

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.