Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui Marta Millà. actriu i terapeuta Gestalt

0 Comentaris
31-05-2018

"De la mà de la cultura", avui Marta Millà. actriu i terapeuta Gestalt.

És actriu, terapeuta Gestàltica i Coach d’actors i actrius. Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona el 1987, va completar la seva formació amb diversos cursos de postgrau amb els mestres Carol Rossenfeld (escola de Hutta Hagen) i John Strasberg (Actor’s studio).

Ha participat en múltiples obres de teatre (L’auca del senyor Esteve, A la glorieta, Tres dones...), sèries de televisió (Secrets de família, Plats Bruts, Temps de silenci, Estació d’enllaç...) i cinema (Rateta,rateta, Un dia volveré, El dia que trafiqué con mujeres...), entre d'altres facetes.

Està formada com a terapeuta gestàltica per l’Escola de l’ Ésser de Barcelona i com a constel·ladora familiar per l’Institut Gestalt de Barcelona. A més, és membre associada de l’AETG (Asociació Espanyola de Teràpia Gestalt) i actualment està en el procés de formació del SAT de Claudio Naranjo i estudia el grau de psicologia a la UOC.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Jordi Solé Camardons, editor "No callis res", avui amb David Folch, candidat a primàries per Barcelona "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz, Marc Carrera i Lluís Antoni Gil "De la mà de la cultura", avui amb la «Xarxa de Viles del llibre de Catalunya» "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz, Marc Carrera i Guillem Cerdà "De la mà de la cultura", avui amb Constan, cantautor "No callis res", avui amb Jordi Galves, periodista i escriptor "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Lluís Antoni Gil i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Èric Vinaixa, cantant, músic, compositor i productor "No callis res", avui l'autodeterminació amb Pilar Carracelas, periodista
Marta Millà. actriu Gestalt

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.