Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui Marta Millà. actriu i terapeuta Gestalt

0 Comentaris
31-05-2018

"De la mà de la cultura", avui Marta Millà. actriu i terapeuta Gestalt.

És actriu, terapeuta Gestàltica i Coach d’actors i actrius. Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona el 1987, va completar la seva formació amb diversos cursos de postgrau amb els mestres Carol Rossenfeld (escola de Hutta Hagen) i John Strasberg (Actor’s studio).

Ha participat en múltiples obres de teatre (L’auca del senyor Esteve, A la glorieta, Tres dones...), sèries de televisió (Secrets de família, Plats Bruts, Temps de silenci, Estació d’enllaç...) i cinema (Rateta,rateta, Un dia volveré, El dia que trafiqué con mujeres...), entre d'altres facetes.

Està formada com a terapeuta gestàltica per l’Escola de l’ Ésser de Barcelona i com a constel·ladora familiar per l’Institut Gestalt de Barcelona. A més, és membre associada de l’AETG (Asociació Espanyola de Teràpia Gestalt) i actualment està en el procés de formació del SAT de Claudio Naranjo i estudia el grau de psicologia a la UOC.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»
La noia de la biblioteca Somnis a mida

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.