Arxiu de programes

"De la mà de la cultura" avui amb Kel Domènech, escultor eclèctic

0 Comentaris
dijous 14 juny 2018 19:30

"De la mà de la cultura" avui amb Kel Domènech, escultor eclèctic.

Kel Domènech és un artista escultor català amb el seu propi estudi (Espai KD) al centre històric de Besalú, un espai que funciona únicament amb visites privades.

Entre les seves obres destacades figura la KD064 de la col·lecció Màquines, inspirada en Dalí i el Mediterrani i creada expressament per al restaurant Miramar del xef Paco Pérez, i la KD051.

Actualment segueix creant obra i ampliant col·leccions en la mateixa línia filosòfica inicial expressada en paraules seves: només creo obra en format peça única, que trenqui normes, creï debat, reflexió i faci aflorar sentiments...

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Darrera modificació: -/-
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Jaume López, professor de Ciència Política de la UPF i la UOC "Incorrectes", avui amb Lluís Antoni Gil, Marc Bodi, Nil Ruiz i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Raül Benéitez, cantautor "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Marc Carrera, Lluís Antoni Gil i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Jordi Roig, poeta. "No callis res", avui «Onze de Setembre a 3 veus». Poemes patriòtics de diversos autors. "De la mà de la cultura", avui amb Txell Sota, actriu i cantautora "No callis res", avui «Era Colom català?» amb Francesc Albardaner "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Marc Carrera, Antoni Gil, Meritxell Perelló i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui «2018: Any Pedrolo»
Cultura Kel Domènech escultura creador