Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Jordi Roig, poeta.

0 Comentaris
dijous 06 setembre 2018 19:30

"De la mà de la cultura", avui amb Jordi Roig, poeta.

Jordi Roig Pi fa versos des dels setze anys, tot i que no ha publicat fins als quaranta-quatre. Es guanya la vida llogant trossets de setè art al seu petit videoclub. Actualment també és tècnic de Cultura i Comunicació de l’Ajuntament de la Palma.

Ha cursat estudis de poesia a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i ha estat músic d’orquestra de ball durant més de vint anys i col·laborador habitual de Ràdio Molins de Rei. Forma part del Grup de Teatre de la Palma. És membre de l’AELC.

Dirigit per Amàlia Bosch / Presentat per Joan Trias.

0.0
Darrera modificació: -/-
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Jaume López, professor de Ciència Política de la UPF i la UOC "Incorrectes", avui amb Lluís Antoni Gil, Marc Bodi, Nil Ruiz i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Raül Benéitez, cantautor "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Marc Carrera, Lluís Antoni Gil i Nil Ruiz "No callis res", avui «Onze de Setembre a 3 veus». Poemes patriòtics de diversos autors. "De la mà de la cultura", avui amb Txell Sota, actriu i cantautora "No callis res", avui «Era Colom català?» amb Francesc Albardaner "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Marc Carrera, Antoni Gil, Meritxell Perelló i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui «2018: Any Pedrolo» "No callis res", avui amb Josep Manel Ximenis
De la mà de la cultura Poesia Jordi Roig