Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Raül Benéitez, cantautor

0 Comentaris
dijous 13 setembre 2018 19:30

"De la mà de la cultura", avui amb Raül Benéitez, cantautor.

Raül Benéitez ha estat membre d’algunes formacions força contrastades quant a estils i gèneres. Vocalista i compositor del grup de pop-rock català Males Llengües, instrumentista polifacètic amb Remendaos, i component també del grup Sherpah.

Cantautor vorejant l’ànima. Li agrada crear cançons que sovint van de bracet amb la poesia i que provenen d’allò més profund, i li agrada no només cantar-les sinó també compartir-les, perquè si a ell li han ajudat i l’ajuden en el seu creixement, també ho podran fer a altres persones.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Darrera modificació: -/-
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Jaume López, professor de Ciència Política de la UPF i la UOC "Incorrectes", avui amb Lluís Antoni Gil, Marc Bodi, Nil Ruiz i Marc Carrera "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Marc Carrera, Lluís Antoni Gil i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Jordi Roig, poeta. "No callis res", avui «Onze de Setembre a 3 veus». Poemes patriòtics de diversos autors. "De la mà de la cultura", avui amb Txell Sota, actriu i cantautora "No callis res", avui «Era Colom català?» amb Francesc Albardaner "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Marc Carrera, Antoni Gil, Meritxell Perelló i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui «2018: Any Pedrolo» "No callis res", avui amb Josep Manel Ximenis
De la mà de la cultura Raül Benéitez Cantautor Males Llengües Remendaos Sherpah