Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Tirupathamma Rakhi, poeta

0 Comentaris
20-09-2018

Tirupathamma Rakhi és una jove escriptora nascuda a Índia i crescuda a Catalunya. Amb ràpida edat, vint anys, va publicar el seu primer poemari Els *relíquies *daurades en 2014, a través de la *micro editorial *Germania (seu a València).

Després del seu èxit, dos anys més tard, al gener del 2016, va publicar Proeses: joc de l'atzar amb l'editorial Cal·ligrama.

Va participar en el seu primer concurs poètic després dels dos llibres publicats, quedant-se amb el premi del 3r concurso de poesia “Escalis que *pugen al *cel” (Escales que pugen al cel) 2017, en modalitat castellana, en primer i únic lloc. Amb el títol del poema Diluvi de la terra al cel.

I finalment, des de 2015 escriu per a la revista digital La tortuga *avui (La tortuga avui), en el qual comenta diferents temes en cada article.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "Incorrectes", avui amb Marc Carreras, Jordi Planas i Lluís Antoni Gil "De la mà de la cultura", avui amb Cristina Font, escriptora "No callis res", avui amb Adrià Alsina candidat a primàries per Barcelona "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz i i Jordi Planas "De la mà de la cultura", avui amb Eulàlia Pagès Directora de Pagès Editors "No callis res", avui amb Jordi Graupera candidat a primàries per Barcelona "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz, Marc Bodi i Jordi Planas "De la mà de la cultura", avui amb Melosia, música i poesia "No callis res", avui amb Gerard Ardanuy candidat a primàries per Barcelona "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz, Marc Bodi i Guillem Cerdà
Escriptura Índia Poesia Tirupathamma Rakhi

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.