Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Tirupathamma Rakhi, poeta

0 Comentaris
20-09-2018

Tirupathamma Rakhi és una jove escriptora nascuda a Índia i crescuda a Catalunya. Amb ràpida edat, vint anys, va publicar el seu primer poemari Els *relíquies *daurades en 2014, a través de la *micro editorial *Germania (seu a València).

Després del seu èxit, dos anys més tard, al gener del 2016, va publicar Proeses: joc de l'atzar amb l'editorial Cal·ligrama.

Va participar en el seu primer concurs poètic després dels dos llibres publicats, quedant-se amb el premi del 3r concurso de poesia “Escalis que *pugen al *cel” (Escales que pugen al cel) 2017, en modalitat castellana, en primer i únic lloc. Amb el títol del poema Diluvi de la terra al cel.

I finalment, des de 2015 escriu per a la revista digital La tortuga *avui (La tortuga avui), en el qual comenta diferents temes en cada article.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui «La Vila del Llibre» de l'Escala "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Jordi Planas i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Silvia Romero, escriptora "No callis res", avui amb Santiago Espot, President de «Catalunya Acció» "De la mà de la cultura", avui amb Jordi Cabré, Premi Sant Jordi 2018 "De la mà de la cultura", avui amb Marta Mathéu, soprano "No callis res", avui amb Jordi Ibàñez, candidat a Primàries per l'Hospitalet "Incorrectes", avui amb Lluís Antoni Gil i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Marta Nadal, Comissària de l'Any M Aurèlia Capmany "No callis res", avui amb Carles Salvadó, candidat a Primàries per l'Hospitalet
Escriptura Índia Poesia Tirupathamma Rakhi

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.