Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Tirupathamma Rakhi, poeta

0 Comentaris
20-09-2018

Tirupathamma Rakhi és una jove escriptora nascuda a Índia i crescuda a Catalunya. Amb ràpida edat, vint anys, va publicar el seu primer poemari Els *relíquies *daurades en 2014, a través de la *micro editorial *Germania (seu a València).

Després del seu èxit, dos anys més tard, al gener del 2016, va publicar Proeses: joc de l'atzar amb l'editorial Cal·ligrama.

Va participar en el seu primer concurs poètic després dels dos llibres publicats, quedant-se amb el premi del 3r concurso de poesia “Escalis que *pugen al *cel” (Escales que pugen al cel) 2017, en modalitat castellana, en primer i únic lloc. Amb el títol del poema Diluvi de la terra al cel.

I finalment, des de 2015 escriu per a la revista digital La tortuga *avui (La tortuga avui), en el qual comenta diferents temes en cada article.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Jordi Solé Camardons, editor "No callis res", avui amb David Folch, candidat a primàries per Barcelona "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz, Marc Carrera i Lluís Antoni Gil "De la mà de la cultura", avui amb la «Xarxa de Viles del llibre de Catalunya» "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz, Marc Carrera i Guillem Cerdà "De la mà de la cultura", avui amb Constan, cantautor "No callis res", avui amb Jordi Galves, periodista i escriptor "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Lluís Antoni Gil i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Èric Vinaixa, cantant, músic, compositor i productor "No callis res", avui l'autodeterminació amb Pilar Carracelas, periodista
Escriptura Índia Poesia Tirupathamma Rakhi

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.