Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb la «Xarxa de Viles del llibre de Catalunya»

0 Comentaris
11-10-2018

"De la mà de la cultura", avui amb la «Xarxa de Viles del llibre de Catalunya». En parlem amb l'Enric Bono, el seu director i amb l'Eduard Contijoch, escriptor.

La «Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya» neix per desplegar iniciatives de turisme cultural que tenen com a eix central la literatura i que són capaces de dinamitzar de manera sostenible espais deprimits en el món rural o en la ciutat. A través del món de llibre, s’aconsegueix activar una nova economia social que fa propostes que conviden als ciutadans i visitants a redescobrir el territori.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "Incorrectes", avui amb Jordi Planas, Marc Bodi i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Àngel Morillas, coordinador de patrimoni de la UNESCO "No callis res", avui amb Miquel Sellarès, director del Centre d'Estudis Estratègics "Incorrectes", avui amb Lluís Antoni Gil, Marc Carrera i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Joan Masdeu, cantant i compositor "No callis res", avui amb Maria Vila, «Barcelona és capital i motor de país» "Incorrectes", avui amb Jordi Planas, Nil Ruiz i Marc Bodi "De la mà de la cultura", avui el llibre solidari «50 poetes de la terra» "No callis res", avui amb Pep Riera, coordinador de la Unió de Pagesos al Maresme "De la mà de la cultura", avui amb Jan Riera del grup «Els Catarres»
De la mà de la cultura Xarxa de Viles del llibre de Catalunya Enric Bono Eduard Contijoch

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.