Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb la «Xarxa de Viles del llibre de Catalunya»

0 Comentaris
11-10-2018

"De la mà de la cultura", avui amb la «Xarxa de Viles del llibre de Catalunya». En parlem amb l'Enric Bono, el seu director i amb l'Eduard Contijoch, escriptor.

La «Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya» neix per desplegar iniciatives de turisme cultural que tenen com a eix central la literatura i que són capaces de dinamitzar de manera sostenible espais deprimits en el món rural o en la ciutat. A través del món de llibre, s’aconsegueix activar una nova economia social que fa propostes que conviden als ciutadans i visitants a redescobrir el territori.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Marc Carrera i Lluís Antoni Gil "De la mà de la cultura", avui amb Alfons Cama, escriptor "No callis res", avui amb el Dr. Llogari Pujol, teòleg "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz i Jordi Planas "De la mà de la cultura", avui amb Davy Lyons, cantautor "No callis res", avui amb Tortell Poltrona, pallasso "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Raquel Gámez, Marc Moreno i Anna Maria Villalonga "No callis res", avui amb Jordi Aragonès, historiador "De la mà de la cultura", avui amb Montserrat Barderi, escriptora, periodista i filòsofa
De la mà de la cultura Xarxa de Viles del llibre de Catalunya Enric Bono Eduard Contijoch

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.