Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb la «Xarxa de Viles del llibre de Catalunya»

0 Comentaris
11-10-2018

"De la mà de la cultura", avui amb la «Xarxa de Viles del llibre de Catalunya». En parlem amb l'Enric Bono, el seu director i amb l'Eduard Contijoch, escriptor.

La «Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya» neix per desplegar iniciatives de turisme cultural que tenen com a eix central la literatura i que són capaces de dinamitzar de manera sostenible espais deprimits en el món rural o en la ciutat. A través del món de llibre, s’aconsegueix activar una nova economia social que fa propostes que conviden als ciutadans i visitants a redescobrir el territori.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Neus Colomer, psicòloga clínica "Incorrectes", avui amb Marc Carrera, Marc Bodi i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Raimon Masllorens, Brutal Media i President de PROA "No callis res", avui «Evolució de l'Estat d'Israel», amb M. Vila i M. Sellarès "Incorrectes", avui amb Jordi Planas, Lluís Antoni Gil i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Sissa Viva i Carme Romia, música i poesia "No callis res", avui amb Lluís Gibert, advocat i candidat a «Primàries Reus» "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz, Meritxell Perelló Pinto i Marc Bodi "De la mà de la cultura", avui amb Vicenç Llorca, escriptor "No callis res", avui amb Alexànder Golovin, membre del Col·lectiu Catalans Lliures
De la mà de la cultura Xarxa de Viles del llibre de Catalunya Enric Bono Eduard Contijoch

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.