Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb la «Xarxa de Viles del llibre de Catalunya»

0 Comentaris
11-10-2018

"De la mà de la cultura", avui amb la «Xarxa de Viles del llibre de Catalunya». En parlem amb l'Enric Bono, el seu director i amb l'Eduard Contijoch, escriptor.

La «Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya» neix per desplegar iniciatives de turisme cultural que tenen com a eix central la literatura i que són capaces de dinamitzar de manera sostenible espais deprimits en el món rural o en la ciutat. A través del món de llibre, s’aconsegueix activar una nova economia social que fa propostes que conviden als ciutadans i visitants a redescobrir el territori.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz, Lluís Antoni Gil i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Marc Freixas, poeta "No callis res", avui «Volem un lloguer assequible a Barcelona», amb Marta Ill "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Nil Ruiz i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Jaume Pla Pladevall, actor "No callis res", avui amb Montse Sánchez presidenta de SÚMATE "Incorrectes", avui amb Guillem Cerdà, Nil Ruiz i Lluís Antoni Gil "De la mà de la cultura", avui amb Ona Millà, cineasta "No callis res", avui amb Antoni Castellà, Portaveu i diputat de Demòcrates de Catalunya "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz, Marc Bodi i Marc Carrera
De la mà de la cultura Xarxa de Viles del llibre de Catalunya Enric Bono Eduard Contijoch

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.