Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Montserrat Barderi, escriptora, periodista i filòsofa

0 Comentaris
23-05-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Montserrat Barderi, escriptora, periodista i filòsofa

Montse Barderi és escriptora, periodista i filòsofa, especialista en estudis de gènere. Autora de textos literaris i també de filosofia pràctica. Ha publicat «Perdre per guanyar» (Ara llibres, 2007), «Los arcos del agua» (Ediciones B, 2013), «Marta, mira'm...» (Ediciones Cumbres, 2015), «El amor no duele» (Urano, 2017), aquest darrer traduït a l'italià, romanès i portuguès; «Cami d'anada i tornada» (Columna, 2017) juntament amb Emma Vilarasau...

Col·labora als mitjans amb articles d'opinió, entrevistes i crítica cultural. Ha estat membre de la junta Filosofia i Gènere de l'UB, subdirectora del X Simposium Internacional de Filòsofes IAPH amb Fina Birulés. Ha estat finalista del premi Ramon Lllul de les lletres catalanes l'any 2007. És patrona fundadora de la Fundació Maria-Mercè Marçal. Una de les seves obres, «Los arcos del agua», ha format part del projecte guanyador eTwinning 2015 en l'àmbit Europeu de Ciutats Educadores. El gener del 2019 va ser nomenada per la Generalitat de Catalunya Comissària de la commemoració del 100è aniversari del naixement de Teresa Pàmies.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»
Eleccions

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.