Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Jon López de Viñaspre, escriptor

0 Comentaris
4-07-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Jon López de Viñaspre, escriptor que ens parlarà del seu darrer llibre «Eclipsis» (Lapislàtzuli Editorial, 2019).

Jon López de Viñaspre es un bilbaí resident a Barcelona, que ha escrit diversos llibres, d'entre els que destaquem «Les flors de Matmata (Pagès Editors, 2007) i «El hijo de Mamá Dana» (Palamedes editorial, 2014). També és editor de Lapislàtzuli editorial.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

5.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Isaak Aguilà, cantautor "Incorrectes", avui amb Marc Bodi i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Gerard Martinez, publicista i escriptor "No callis res", avui amb Albert DM, coordinador Sectorial de Mossos ANC "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz, Lluís Antoni Gil i Jordi Planas "De la mà de la cultura", avui amb Joan Oriol i Giralt, escriptor "No callis res", avui amb Rosario Palomino, psicòloga i activista per la llengua "De la mà de la cultura", avui amb Francesc Marco i Palau, historiador i escriptor "No callis res", avui amb Joan Mangues, estudiant de Ciències Polítiques "Incorrectes", avui amb Marc Bodi i Nil Ruiz
Jon López de Viñaspre Les flors de Matmata El hijo de Mamá Dana

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.