Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Joan Pinyol, escriptor

0 Comentaris
12-09-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Joan Pinyol, escriptor, ens parlarà del seu darrer llibre «Avi, et trauré d'aquí!».

Joan Pinyol, és un escriptor català llicenciat en filologia catalana. Ha guanyat diversos premis literaris, el darrer dels quals l'any 2007, el Premi Joaquim Ruyra de narració dels Recull de Blanes amb «Pilota de set». El 2019 va publicar el llibre «Avi, et trauré d'aquí!» (Saldonar), on relata la lluita per portar les restes del seu avi a Capellades des del Valle de los Caídos.

Col·labora en diversos mitjans de comunicació com Anoia Diari, La Veu de l'Anoia, Quadern de les idees, les arts i les lletres, El 3 de vuit.

Forma part del col·lectiu Narradors Centrals, integrat per diversos escriptors del Bages, Berguedà, Anoia, Solsonès i Osona. 

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Isaak Aguilà, cantautor "Incorrectes", avui amb Marc Bodi i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Gerard Martinez, publicista i escriptor "No callis res", avui amb Albert DM, coordinador Sectorial de Mossos ANC "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz, Lluís Antoni Gil i Jordi Planas "De la mà de la cultura", avui amb Joan Oriol i Giralt, escriptor "No callis res", avui amb Rosario Palomino, psicòloga i activista per la llengua "De la mà de la cultura", avui amb Francesc Marco i Palau, historiador i escriptor "No callis res", avui amb Joan Mangues, estudiant de Ciències Polítiques "Incorrectes", avui amb Marc Bodi i Nil Ruiz
Escriptor Joan Pinyol Avi et trauré d'aquí Capellades Franquisme

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.