Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Joan Pinyol, escriptor

0 Comentaris
12-09-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Joan Pinyol, escriptor, ens parlarà del seu darrer llibre «Avi, et trauré d'aquí!».

Joan Pinyol, és un escriptor català llicenciat en filologia catalana. Ha guanyat diversos premis literaris, el darrer dels quals l'any 2007, el Premi Joaquim Ruyra de narració dels Recull de Blanes amb «Pilota de set». El 2019 va publicar el llibre «Avi, et trauré d'aquí!» (Saldonar), on relata la lluita per portar les restes del seu avi a Capellades des del Valle de los Caídos.

Col·labora en diversos mitjans de comunicació com Anoia Diari, La Veu de l'Anoia, Quadern de les idees, les arts i les lletres, El 3 de vuit.

Forma part del col·lectiu Narradors Centrals, integrat per diversos escriptors del Bages, Berguedà, Anoia, Solsonès i Osona. 

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.