Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Francesc Marco i Palau, historiador i escriptor

0 Comentaris
19-09-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Francesc Marco i Palau, historiador i escriptor, parlarem del seu darrer llibre "El pintor que cremava els seus quadres".

Francesc Marco i Palau és un escriptor i historiador català, Doctor en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. És columnista de premsa i opinador en diversos mitjans de comunicació.

Ha publicat llibres al voltant de les tipologies culturals del catalanisme, biografies polítiques i diversos estudis sobre la figura del seu oncle-avi, el pintor Maties Palau Ferré. És membre de l'executiva de la Plataforma per la Llengua, director de la revista «La Corbella» i patró de la Fundació Congrés de Cultura Catalana.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Jordi Nogués, historiador i escriptor "No callis res", avui amb Montserrat Catalan, secretària del MHP Tarradellas "Incorrectes", avui amb Jordi Planas i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Vicenç Llorca, poeta "No callis res", avui amb Federico Mayor Zaragoza, diplomàtic "Incorrectes", avui amb Marc Carrera i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Araceli Bruch, activista cultural "No callis res", avui amb Chema Clavero, expresident de «Súmate» "De la mà de la cultura", avui amb Muriel Villanueva i Ester Enrich, escriptores "No callis res", avui amb Laia Ferrús Vicente i Noa Padín
Escriptor Francesc Marco i Palau Historiador El pintor que cremava els seus quadres Plataforma per la Llengua

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.