Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Francesc Marco i Palau, historiador i escriptor

0 Comentaris
19-09-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Francesc Marco i Palau, historiador i escriptor, parlarem del seu darrer llibre "El pintor que cremava els seus quadres".

Francesc Marco i Palau és un escriptor i historiador català, Doctor en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. És columnista de premsa i opinador en diversos mitjans de comunicació.

Ha publicat llibres al voltant de les tipologies culturals del catalanisme, biografies polítiques i diversos estudis sobre la figura del seu oncle-avi, el pintor Maties Palau Ferré. És membre de l'executiva de la Plataforma per la Llengua, director de la revista «La Corbella» i patró de la Fundació Congrés de Cultura Catalana.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.