Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Gerard Martinez, publicista i escriptor

0 Comentaris
3-10-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Gerard Martinez, publicista i escriptor, que ens presentarà el llibre «1-O, Basat en fets reals"».

El llibre ha estat escrit a càrrec de Pere Gilart, Imma González, Gerard Martínez i Abel Pujol sobre els escenaris i records de l’1-O a les terres de Lleida. Compta amb pròleg de Meritxell Serret i epíleg d'Antoni Bassas.

En Gerard Martinez dirigeix una empresa de comunicació amb contrastada experiència en matèria de 'community management' i especialitzada en la cobertura publicitària, gestió de serveis informatius, gestió de publicitat, presència de productes en pantalla; realització de publicitat, vídeos institucionals i publireportatges, i emissió en directe per Internet ('streaming').

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Isaak Aguilà, cantautor "Incorrectes", avui amb Marc Bodi i Marc Carrera "No callis res", avui amb Albert DM, coordinador Sectorial de Mossos ANC "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz, Lluís Antoni Gil i Jordi Planas "De la mà de la cultura", avui amb Joan Oriol i Giralt, escriptor "No callis res", avui amb Rosario Palomino, psicòloga i activista per la llengua "De la mà de la cultura", avui amb Francesc Marco i Palau, historiador i escriptor "No callis res", avui amb Joan Mangues, estudiant de Ciències Polítiques "Incorrectes", avui amb Marc Bodi i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Joan Pinyol, escriptor
1 d'octubre Gerard Martinez 1-O Basat en fets reals

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.