Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Gerard Martinez, publicista i escriptor

0 Comentaris
3-10-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Gerard Martinez, publicista i escriptor, que ens presentarà el llibre «1-O, Basat en fets reals"».

El llibre ha estat escrit a càrrec de Pere Gilart, Imma González, Gerard Martínez i Abel Pujol sobre els escenaris i records de l’1-O a les terres de Lleida. Compta amb pròleg de Meritxell Serret i epíleg d'Antoni Bassas.

En Gerard Martinez dirigeix una empresa de comunicació amb contrastada experiència en matèria de 'community management' i especialitzada en la cobertura publicitària, gestió de serveis informatius, gestió de publicitat, presència de productes en pantalla; realització de publicitat, vídeos institucionals i publireportatges, i emissió en directe per Internet ('streaming').

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Chema Clavero, expresident de «Súmate» "De la mà de la cultura", avui amb Muriel Villanueva i Ester Enrich, escriptores "No callis res", avui amb Laia Ferrús Vicente i Noa Padín "De la mà de la cultura", avui amb Adrià Pujol, escriptor "No callis res", avui amb Miquel Vila, politòleg "De la mà de la cultura", avui especial Castanyada "No callis res", avui amb Alfons Duran-Pich, sociòleg, empresari i analista econòmic "De la mà de la cultura", avui amb Teresa Sagrera, mestra i escriptora "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Marc Carrera i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Isaak Aguilà, cantautor
1 d'octubre Gerard Martinez 1-O Basat en fets reals

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.