Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Gerard Martinez, publicista i escriptor

0 Comentaris
3-10-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Gerard Martinez, publicista i escriptor, que ens presentarà el llibre «1-O, Basat en fets reals"».

El llibre ha estat escrit a càrrec de Pere Gilart, Imma González, Gerard Martínez i Abel Pujol sobre els escenaris i records de l’1-O a les terres de Lleida. Compta amb pròleg de Meritxell Serret i epíleg d'Antoni Bassas.

En Gerard Martinez dirigeix una empresa de comunicació amb contrastada experiència en matèria de 'community management' i especialitzada en la cobertura publicitària, gestió de serveis informatius, gestió de publicitat, presència de productes en pantalla; realització de publicitat, vídeos institucionals i publireportatges, i emissió en directe per Internet ('streaming').

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.