Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Teresa Sagrera, mestra i escriptora

0 Comentaris
24-10-2019

 "De la mà de la cultura", avui amb Teresa Sagrera, mestra i escriptora.

Teresa Sagrera és mestra de primària des de fa més de vint anys i treballa des de l’any 1998 a Sant Pere de Vilamajor, a l’Escola Torre Roja. L’any 2006 entrà a formar part del Centre d’Estudis de Sant Pere de Vilamajor (CESPV), les funcions del qual són preservar i deixar constància escrita de la història i les tradicions del municipi. Ha publicat diversos articles dins de la revista de difusió periòdica d’aquesta entitat, on també l’any 2009 va publicar el seu primer llibre: «Vols que t’expliqui... Vilamajor?» un llibre de caràcter divulgatiu de la història local amb il·lustracions fetes per la mateixa autora.

Ens presenta el seu darrer llibre «Sal roja», escrit per en Ramon Gasch Pou i la Teresa Sagrera Bassa, que narra una història èpica sobre la guerra de Successió i el que va representar realment per al país, centrat en el castell de Cardona i les seves enigmàtiques mines de sal.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor
Teresa Sagrera Ramon Gasch Sant Pere de Vilamajor Sal roja Vols que t’expliqui... Vilamajor?

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.