Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Teresa Sagrera, mestra i escriptora

0 Comentaris
24-10-2019

 "De la mà de la cultura", avui amb Teresa Sagrera, mestra i escriptora.

Teresa Sagrera és mestra de primària des de fa més de vint anys i treballa des de l’any 1998 a Sant Pere de Vilamajor, a l’Escola Torre Roja. L’any 2006 entrà a formar part del Centre d’Estudis de Sant Pere de Vilamajor (CESPV), les funcions del qual són preservar i deixar constància escrita de la història i les tradicions del municipi. Ha publicat diversos articles dins de la revista de difusió periòdica d’aquesta entitat, on també l’any 2009 va publicar el seu primer llibre: «Vols que t’expliqui... Vilamajor?» un llibre de caràcter divulgatiu de la història local amb il·lustracions fetes per la mateixa autora.

Ens presenta el seu darrer llibre «Sal roja», escrit per en Ramon Gasch Pou i la Teresa Sagrera Bassa, que narra una història èpica sobre la guerra de Successió i el que va representar realment per al país, centrat en el castell de Cardona i les seves enigmàtiques mines de sal.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.