Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui especial Castanyada

0 Comentaris
31-10-2019

"De la mà de la cultura", avui especial Castanyada amb els escriptors Jaume Aubanell i Joan Oriol i Giralt.

Jaume Aubanell és Llicenciat en Ciències Econòmiques per la UB i en Humanitats per la UOC. És consultor de màrqueting associatiu i també és soci i directiu d’una societat familiar del sector turístic. S’ha format com a cuiner a l’Escola d’hostaleria Hofmann de Barcelona, però mai ha exercit. La seva passió per la cuina la vehicula, doncs, a través de l’escriptura. Ha fet estudis de novel· la i de conte a l’Escola d’escriptura creativa de l’Ateneu Barcelonès, i el màster de Creació Literària de la UPF.

Joan Oriol i Giralt compagina la docència amb l’escriptura. Ha escrit obres de poesia, narrativa i teatre. També és autor de llibres destinats a l’ensenyament secundari i al batxillerat. Les últimes obres que ha publicat són la novel·la infantil «El tresor de l’avi Bernat» (2015), el volum de poemes visuals «Treure’s la mordassa» (2017), «Antologia de poesia catalana. Nova tria» (2018) i «Bestial!» (2018), un llibre de cultura popular escrit en col·laboració amb Joan Antoja i Anna M. Matas. 

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor "De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor "No callis res", avui amb Esperança Atarés, abadessa benedictina "Incorrectes", avui amb Jordi Planas i Marc Bodi "De la mà de la cultura", avui amb Eloi Puig i Jordi de Manuel parlem de ciència-ficció "No callis res", avui amb Carles Canet, director d'audiovisuals
Joan Oriol i Giralt Castanyada Jaume Aubanell

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.