Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Muriel Villanueva i Ester Enrich, escriptores

0 Comentaris
14-11-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Muriel Villanueva i Ester Enrich, escriptores, parlarem del «Curs residencial d'hivern d'escriptura viva: Respira l'escriptura».

Aquest curs està pensat per les escriptores i els escriptors que vulguin fer un breu descans del projecte literari i dedicar uns dies a escriure des d’un altre lloc, a obrir finestres, a eixamplar horitzons. També està ideat per aquelles o aquells que sempre han tingut ganes d’escriure però, encara no s’hi han llançat per falta de temps, per vergonya o per qualsevol altre motiu.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Jordi Nogués, historiador i escriptor "No callis res", avui amb Montserrat Catalan, secretària del MHP Tarradellas "Incorrectes", avui amb Jordi Planas i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Vicenç Llorca, poeta "No callis res", avui amb Federico Mayor Zaragoza, diplomàtic "Incorrectes", avui amb Marc Carrera i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Araceli Bruch, activista cultural "No callis res", avui amb Chema Clavero, expresident de «Súmate» "No callis res", avui amb Laia Ferrús Vicente i Noa Padín "De la mà de la cultura", avui amb Adrià Pujol, escriptor
Ester Enrich Escriptura Muriel Villanueva Escriptores Curs

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.