Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Araceli Bruch, activista cultural

0 Comentaris
21-11-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Araceli Bruch, activista cultural.

Araceli Bruch es defineix com a dona de teatre, feminista i activista cultural. Formada en Historia de l’Art, Filologia catalana i Arts escèniques, ha projectat la passió per la paraula al teatre, la literatura i la pedagogia. Ha fet d’actriu, directora i dramaturga i ha publicat diversos llibres, entre els que destaquem: «Em sento estafada. Una lectura de Simone de Beauvoir».

L’impuls de rebel·lia l’ha portat a militar com a feminista en l’àmbit públic i privat des dels anys 70, i l’interès per la cultura l’ha menat a formar part de les Juntes d’entitats diverses.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»
Eleccions La noia de la biblioteca

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.