Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Araceli Bruch, activista cultural

0 Comentaris
21-11-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Araceli Bruch, activista cultural.

Araceli Bruch es defineix com a dona de teatre, feminista i activista cultural. Formada en Historia de l’Art, Filologia catalana i Arts escèniques, ha projectat la passió per la paraula al teatre, la literatura i la pedagogia. Ha fet d’actriu, directora i dramaturga i ha publicat diversos llibres, entre els que destaquem: «Em sento estafada. Una lectura de Simone de Beauvoir».

L’impuls de rebel·lia l’ha portat a militar com a feminista en l’àmbit públic i privat des dels anys 70, i l’interès per la cultura l’ha menat a formar part de les Juntes d’entitats diverses.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Jordi Nogués, historiador i escriptor "No callis res", avui amb Montserrat Catalan, secretària del MHP Tarradellas "Incorrectes", avui amb Jordi Planas i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Vicenç Llorca, poeta "No callis res", avui amb Federico Mayor Zaragoza, diplomàtic "Incorrectes", avui amb Marc Carrera i Nil Ruiz "No callis res", avui amb Chema Clavero, expresident de «Súmate» "De la mà de la cultura", avui amb Muriel Villanueva i Ester Enrich, escriptores "No callis res", avui amb Laia Ferrús Vicente i Noa Padín "De la mà de la cultura", avui amb Adrià Pujol, escriptor
Cultura Teatre Araceli Bruch Feminisme Em sento estafada Una lectura de Simone de Beauvoir

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.