Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Jordi Folck, escriptor, periodista i actor

0 Comentaris
12-12-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Jordi Folck, escriptor, periodista, actor, fotògraf, publicista i professor ens presenta el seu darrer llibre «El noi de paper».

Jordi Folck, nom de ploma de Jordi Folch Gil, és un creador català considerat polifacètic, de la qual cosa n'ha extret una forma d'expressió personal. Interessat a aplicar la creativitat en diversos camps, l'ha conreada en la fotografia, la interpretació, la docència universitària i, molt especialment, l'escriptura. Com a fotògraf especialitzat en blanc i negre ha exposat en diverses ciutats ipublicacions com Viari i Puzzle. Com a actor participa activament en rodatges publicitaris a més d'haver intervingut en sèries de TV3 o la Xarxa de Televisions Locals.

Com a escriptor ha publicat vint-i-vuit llibres i ha guanyat onze premis literaris. L'any 2013 va fundar "Eucreates" (European Creativity School), impartint classes d'escriptura creativa a Colòmbia, Puerto Rico, Andorra i a l'Estat Espanyol. L'any 2015 va crear l'editorial "Veus Públiques", de la qual n'és director editorial.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Frederic Porta, periodista esportiu "Incorrectes", avui amb Lluís Antoni Gil, Nil Ruiz i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Jaume Aubanell, escriptor "No callis res", avui amb Joan-Pere Le Bihan, expresident de La Bressola "No callis res", avui amb Adrià Alsina, professor de periodisme i comunicació "De la mà de la cultura", avui amb Jordi Nogués, historiador i escriptor "No callis res", avui amb Montserrat Catalan, secretària del MHP Tarradellas "Incorrectes", avui amb Jordi Planas i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Vicenç Llorca, poeta "No callis res", avui amb Federico Mayor Zaragoza, diplomàtic
Actor Periodista Escriptor Professor Jordi Folck Fotògraf Publicista El noi de paper

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.