Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Jordi Folck, escriptor, periodista i actor

0 Comentaris
12-12-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Jordi Folck, escriptor, periodista, actor, fotògraf, publicista i professor ens presenta el seu darrer llibre «El noi de paper».

Jordi Folck, nom de ploma de Jordi Folch Gil, és un creador català considerat polifacètic, de la qual cosa n'ha extret una forma d'expressió personal. Interessat a aplicar la creativitat en diversos camps, l'ha conreada en la fotografia, la interpretació, la docència universitària i, molt especialment, l'escriptura. Com a fotògraf especialitzat en blanc i negre ha exposat en diverses ciutats ipublicacions com Viari i Puzzle. Com a actor participa activament en rodatges publicitaris a més d'haver intervingut en sèries de TV3 o la Xarxa de Televisions Locals.

Com a escriptor ha publicat vint-i-vuit llibres i ha guanyat onze premis literaris. L'any 2013 va fundar "Eucreates" (European Creativity School), impartint classes d'escriptura creativa a Colòmbia, Puerto Rico, Andorra i a l'Estat Espanyol. L'any 2015 va crear l'editorial "Veus Públiques", de la qual n'és director editorial.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»
Somnis a mida

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.