Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Marina Durany, artista

0 Comentaris
16-01-2020

"De la mà de la cultura", avui amb Marina Durany, artista.

Marina Durany de petita va començar a estudiar música en un conservatori, i va acabar dos superiors i dos màsters de flauta travessera i traverso a Amsterdam. Ha participat en orquestres com l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquesta Ciudad de Granada, l’Orquesta Sinfónica de Galicia, l’Orquestra Simfònica del Vallès; orquestres de música antiga com Al Ayre Español, Bach Zum Mitsingen, Bachvereniging i Harmony of Nations, i actualment sóc flauta solista de Vespres d’Arnadí i l’Orquestra Barroca Catalana.

Pel que fa la pintura, és estrictament autodidacta. Troba més important viure la vida que centrar-se en la tècnica, cada experiència vital alimenta el seu art.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

5.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor
Marina Durany Flauta travessera Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya Pintura

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.