Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Marc Moreno, escriptor de novel·la negra

0 Comentaris
23-01-2020

"De la mà de la cultura", avui amb Marc Moreno, escriptor de novel·la negra.

Marc Moreno és un periodista, escriptor i editor català. La seva activitat professional es reparteix entre la creació literària especialitzada en el gènere negre, la gestió de l'editorial «Llibres del Delicte» i les col·laboracions als suplements de «La Vanguardia» i la revista «Lonely planet».

«Llibres del Delicte» és una petita editorial que publica obres de novel·la negra en català. Com a novel·lista, les seves obres retraten l'afany de posseir diners i poder, amb personatges que arriben al delicte per satisfer les seves passions. El 2017, Moreno va guanyar el VIII premi «Crims de Tinta» del festival BCNegra per la novel·la «Temps de rates».

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

5.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»
La noia de la biblioteca

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.