Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Marc Moreno, escriptor de novel·la negra

0 Comentaris
23-01-2020

"De la mà de la cultura", avui amb Marc Moreno, escriptor de novel·la negra.

Marc Moreno és un periodista, escriptor i editor català. La seva activitat professional es reparteix entre la creació literària especialitzada en el gènere negre, la gestió de l'editorial «Llibres del Delicte» i les col·laboracions als suplements de «La Vanguardia» i la revista «Lonely planet».

«Llibres del Delicte» és una petita editorial que publica obres de novel·la negra en català. Com a novel·lista, les seves obres retraten l'afany de posseir diners i poder, amb personatges que arriben al delicte per satisfer les seves passions. El 2017, Moreno va guanyar el VIII premi «Crims de Tinta» del festival BCNegra per la novel·la «Temps de rates».

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

5.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador "Incontinència", l'agenda independentista (1a quinzena de març de 2020) "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora
Escriptura Novel·la negra Marc Moreno BCNegra Temps de rates

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.