Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Marc Moreno, escriptor de novel·la negra

0 Comentaris
23-01-2020

"De la mà de la cultura", avui amb Marc Moreno, escriptor de novel·la negra.

Marc Moreno és un periodista, escriptor i editor català. La seva activitat professional es reparteix entre la creació literària especialitzada en el gènere negre, la gestió de l'editorial «Llibres del Delicte» i les col·laboracions als suplements de «La Vanguardia» i la revista «Lonely planet».

«Llibres del Delicte» és una petita editorial que publica obres de novel·la negra en català. Com a novel·lista, les seves obres retraten l'afany de posseir diners i poder, amb personatges que arriben al delicte per satisfer les seves passions. El 2017, Moreno va guanyar el VIII premi «Crims de Tinta» del festival BCNegra per la novel·la «Temps de rates».

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

5.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui programa número 100! Ens visiten 4 «bookstagrammers» "Incorrectes!", avui «De què serveix el Consell per la República?» "La jugada mestra", avui el «Bartogate» i les negociacions pel nou Govern "De la mà de la cultura", avui parlarem de dones silenciades a l'edat medieval "Incorrectes!", avui «És just l'empresonament de Pablo Hasél?» "La jugada mestra", avui «Les protestes per l'empresonament de Pablo Hasél» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'escriptora Dolors Monserdà "Incorrectes", avui «Després del 14F, què?» "La cova", avui amb el grup de folk i música tradicional «El Pony Pisador» "La jugada mestra", avui «15-F, i ara què?»
La noia de la biblioteca

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.