Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Eloi Puig i Jordi de Manuel parlem de ciència-ficció

0 Comentaris
30-01-2020

"De la mà de la cultura", avui amb Eloi Puig i Jordi de Manuel parlem de ciència-ficció.

Eloi Puig és el president de la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia (SCCFF), organitzador de les Ter-Cat, promotor del Premi Ictineu i lector voraç de la literatura d'aquest gènere. La SCCFF és una associació sense ànim de lucre formada per escriptors i lectors aficionats als gèneres de la ciència-ficció i la fantasia.

Jordi de Manuel és professor i escriptor. Va estudiar Biologia a la UB, on es va doctorar en Ecologia. Ha centrat l'activitat científica en els organismes aquàtics i en l'ecologia d'aigües continentals (limnologia). Treballa a les aules de secundària des de 1986. Ha elaborat multitud de materials educatius i ha escrit prop de cinquanta articles relacionats amb l'educació científica i la recerca en didàctica. Ha format part de diferents grups de treball, amb els quals han rebut diversos premis a la innovació i recerca educativa. Col·labora habitualment amb diverses universitats en cursos i activitats sobre didàctica de les ciències i formació de professorat.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor
Eloi Puig Jordi de Manuel Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia SCCFF Premi Ictineu

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.