Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Eloi Puig i Jordi de Manuel parlem de ciència-ficció

0 Comentaris
30-01-2020

"De la mà de la cultura", avui amb Eloi Puig i Jordi de Manuel parlem de ciència-ficció.

Eloi Puig és el president de la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia (SCCFF), organitzador de les Ter-Cat, promotor del Premi Ictineu i lector voraç de la literatura d'aquest gènere. La SCCFF és una associació sense ànim de lucre formada per escriptors i lectors aficionats als gèneres de la ciència-ficció i la fantasia.

Jordi de Manuel és professor i escriptor. Va estudiar Biologia a la UB, on es va doctorar en Ecologia. Ha centrat l'activitat científica en els organismes aquàtics i en l'ecologia d'aigües continentals (limnologia). Treballa a les aules de secundària des de 1986. Ha elaborat multitud de materials educatius i ha escrit prop de cinquanta articles relacionats amb l'educació científica i la recerca en didàctica. Ha format part de diferents grups de treball, amb els quals han rebut diversos premis a la innovació i recerca educativa. Col·labora habitualment amb diverses universitats en cursos i activitats sobre didàctica de les ciències i formació de professorat.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora "La jugada mestra", avui darrer programa de la temporada, farem un repàs de l'any "Catalans d'arreu", avui amb catalans de l'Equador "De la mà de la cultura", avui entrevistem Vicenç Lozano, periodista i historiador "Incorrectes" avui «La República Catalana hauria de formar part de la UE?» "No callis res", avui amb Oriol Izquierdo, escriptor i polític "La jugada mestra", avui parlem de l'estat actual del català i com enfortir-lo "Catalans d'arreu", avui amb catalans dels Països Baixos "De la mà de la cultura", avui entrevistem Joan de Deu Prats, escriptor

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.