Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Eloi Puig i Jordi de Manuel parlem de ciència-ficció

0 Comentaris
30-01-2020

"De la mà de la cultura", avui amb Eloi Puig i Jordi de Manuel parlem de ciència-ficció.

Eloi Puig és el president de la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia (SCCFF), organitzador de les Ter-Cat, promotor del Premi Ictineu i lector voraç de la literatura d'aquest gènere. La SCCFF és una associació sense ànim de lucre formada per escriptors i lectors aficionats als gèneres de la ciència-ficció i la fantasia.

Jordi de Manuel és professor i escriptor. Va estudiar Biologia a la UB, on es va doctorar en Ecologia. Ha centrat l'activitat científica en els organismes aquàtics i en l'ecologia d'aigües continentals (limnologia). Treballa a les aules de secundària des de 1986. Ha elaborat multitud de materials educatius i ha escrit prop de cinquanta articles relacionats amb l'educació científica i la recerca en didàctica. Ha format part de diferents grups de treball, amb els quals han rebut diversos premis a la innovació i recerca educativa. Col·labora habitualment amb diverses universitats en cursos i activitats sobre didàctica de les ciències i formació de professorat.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor "De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor "No callis res", avui amb Esperança Atarés, abadessa benedictina "Incorrectes", avui amb Jordi Planas i Marc Bodi "No callis res", avui amb Carles Canet, director d'audiovisuals "De la mà de la cultura", avui amb Marc Moreno, escriptor de novel·la negra
Eloi Puig Jordi de Manuel Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia SCCFF Premi Ictineu

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.