Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor

0 Comentaris
6-02-2020

"De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor.

Amadeu Alemany ha estat guionista de programes de televisió i de ràdio i ha participat en diferents projectes relacionats amb la publicitat i en la producció d'esdeveniments de diferents tipus.

És l'autor de diversos llibres, entre els que destaquem «A l'Octubre tornarà la primavera» (Alda Talent Editorial, 2019). Actualment dirigeix i condueix el matinal “La República Santboiana” de Ràdio Sant Boi 89,4 FM.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»
Parlament

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.