Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor

0 Comentaris
6-02-2020

"De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor.

Amadeu Alemany ha estat guionista de programes de televisió i de ràdio i ha participat en diferents projectes relacionats amb la publicitat i en la producció d'esdeveniments de diferents tipus.

És l'autor de diversos llibres, entre els que destaquem «A l'Octubre tornarà la primavera» (Alda Talent Editorial, 2019). Actualment dirigeix i condueix el matinal “La República Santboiana” de Ràdio Sant Boi 89,4 FM.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor
literatura Periodisme Amadeu Alemany A l'Octubre tornarà la primavera

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.