Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic

0 Comentaris
20-02-2020

"De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista, crític cinematogràfic i professor de periodisme, parlarem del «Bocaccio» el temple de la "Gauche Divine".

Toni Vall és periodista, crític cinematogràfic i professor de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona. Escriu i parla de cinema a les revistes Cinemanía i Sàpiens, al diari Ara, al programa de ràdio El món a Rac1 i al programa de televisió Àrtic de Betevé. A l’Ara també escriu crònica cultural, social i política, i a Nació Digital, entrevistes, crònica barcelonina i anàlisi televisiva. També escriu a La Llança d’El Nacional i a Sentit Crític. Va exercir durant deu anys la crítica cinematogràfica i televisiva al diari Avui. És autor, entre d'altres, del llibre d’entrevistes a periodistes «Les veus de la influència» i del llibre «La meva vida en un clic», sobre el fotògraf Horacio Seguí.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

5.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Cesc Pujol i Jon López de Viñaspre "Incorrectes!", avui «El català es troba en perill?» "La cova", avui amb Gerard Torres, pintor "Jugada mestra", avui «Eleccions, salut o cop d'estat» "De la mà de la cultura", avui amb Núria Esponellà, escriptora, filòloga i professora "Incorrectes!", avui «L'assalt al Capitoli dels EUA: mobilització o insurreció?» "La cova", avui amb Antoni Gelonch, escriptor "Jugada mestra", avui amb la Rosario Palomino i l'Adrià Julià "De la mà de la cultura", avui amb Júlia Sousa, periodista "Jugada mestra", avui Adrià Julià i Rosario Palomino
Periodista cinema Toni Vall Crític cinematogràfic

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.