Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic

0 Comentaris
20-02-2020

"De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista, crític cinematogràfic i professor de periodisme, parlarem del «Bocaccio» el temple de la "Gauche Divine".

Toni Vall és periodista, crític cinematogràfic i professor de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona. Escriu i parla de cinema a les revistes Cinemanía i Sàpiens, al diari Ara, al programa de ràdio El món a Rac1 i al programa de televisió Àrtic de Betevé. A l’Ara també escriu crònica cultural, social i política, i a Nació Digital, entrevistes, crònica barcelonina i anàlisi televisiva. També escriu a La Llança d’El Nacional i a Sentit Crític. Va exercir durant deu anys la crítica cinematogràfica i televisiva al diari Avui. És autor, entre d'altres, del llibre d’entrevistes a periodistes «Les veus de la influència» i del llibre «La meva vida en un clic», sobre el fotògraf Horacio Seguí.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

5.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor "De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor
Periodista cinema Toni Vall Crític cinematogràfic

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.