Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic

0 Comentaris
20-02-2020

"De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista, crític cinematogràfic i professor de periodisme, parlarem del «Bocaccio» el temple de la "Gauche Divine".

Toni Vall és periodista, crític cinematogràfic i professor de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona. Escriu i parla de cinema a les revistes Cinemanía i Sàpiens, al diari Ara, al programa de ràdio El món a Rac1 i al programa de televisió Àrtic de Betevé. A l’Ara també escriu crònica cultural, social i política, i a Nació Digital, entrevistes, crònica barcelonina i anàlisi televisiva. També escriu a La Llança d’El Nacional i a Sentit Crític. Va exercir durant deu anys la crítica cinematogràfica i televisiva al diari Avui. És autor, entre d'altres, del llibre d’entrevistes a periodistes «Les veus de la influència» i del llibre «La meva vida en un clic», sobre el fotògraf Horacio Seguí.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

5.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui entrevistem Carles Casajuana, escriptor i diplomàtic "De la mà de la cultura", avui entrevistem a l'escriptora i filòloga Maite Salord "De la mà de la cultura", avui entrevistem a l'escriptora Silvia Terol "De la mà de la cultura", avui entrevistem Meritxell Garcia, escriptora i nutricionista "Incorrectes" avui «El cristianisme és religió de pau?» "De la mà de la cultura", avui entrevistem Alfons Cama, escriptor "De la mà de la cultura", avui parlem de memòria històrica "Incorrectes" avui «Catalunya ha de ser un paradís fiscal?» "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.