Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre

0 Comentaris
27-02-2020

"De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre parlem de literatura japonesa.

Ko Tazawa és un catalanòfil i traductor japonès. Es va doctorar en estudis hispànics per la Universitat d'Osaka l'any 1986 i en filologia catalana per la Universitat de Barcelona l'any 1999. És Catedràtic del Departament d'Estudis Interculturals de la Universitat Hosei, Tòquio. Durant l'any 2006-2007 va treballar com a investigador visitant a la Dublin City University a Dublín, Irlanda. Va ser distingit amb la Creu de Sant Jordi el 2003, i amb el Premi del Ministeri d'Afers Estrangers del Govern Japonès el 2009. Ha traduït al japonès multitud de llibres en catal, com per exemple, la versió completa de «Tirant lo blan» amb el suport de l'Institut Ramon Llull. 

Jon López de Viñaspre es un bilbaí resident a Barcelona, que ha escrit diversos llibres, d'entre els que destaquem «Les flors de Matmata (Pagès Editors, 2007) i «El hijo de Mamá Dana» (Palamedes editorial, 2014). També és editor de Lapislàtzuli editorial.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.