Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Anna Pascual Vall, escriptora i llibretera

0 Comentaris
3-12-2020

"De la mà de la cultura", avui amb Anna Pascual Vall, professora d'escriptura i llibretera.

Anna Pascual Vall és Llicenciada en Història i amb un màster en Estudis Comparatius de Literatura, Art i Pensament. Ha treballat sempre en àmbits vinculats a la cultura.

La seva carrera literària s’inicia a través del conte, gènere que continua cultivant i que li ha valgut diversos premis i publicacions col·lectives com «A l’ombra del Decameró» (Gregal, 2014), «Un pla perfecte i altres narracions» (Pagès, 2015), «A l’ombra de Boccaccio» (Trípode, 2018) i «Entre les cendres del migdia» (Trípode, 2019).

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui programa número 100! Ens visiten 4 «bookstagrammers» "Incorrectes!", avui «De què serveix el Consell per la República?» "La jugada mestra", avui el «Bartogate» i les negociacions pel nou Govern "De la mà de la cultura", avui parlarem de dones silenciades a l'edat medieval "Incorrectes!", avui «És just l'empresonament de Pablo Hasél?» "La jugada mestra", avui «Les protestes per l'empresonament de Pablo Hasél» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'escriptora Dolors Monserdà "Incorrectes", avui «Després del 14F, què?» "La cova", avui amb el grup de folk i música tradicional «El Pony Pisador» "La jugada mestra", avui «15-F, i ara què?»
La noia de la biblioteca

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.