Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Maria Carme Roca, escriptora i historiadora

0 Comentaris
10-12-2020

"De la mà de la cultura", avui amb Maria Carme Roca, escriptora i historiadora.

Maria Carme Roca és una historiadora i filòloga catalana que des de l'any 1997 es dedica professionalment a l'escriptura. D'ençà d'aleshores ha publicat més d'una quarantena de llibres, molts dels quals adreçats al públic infantil i juvenil.

Per la seva trajectòria ha rebut diversos premis com el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica per «Intrigues de palau» (2006), el Barcanova de literatura infantil i juvenil per «Akanuu, l'arquer persa» (2005) o el Lola Anglada de contes per a infants pel recull «On s'amaga la por» (2002).

A banda d'escriure, forma part del programa "Itineraris de lectura" de la ILC. És membre del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil com a representant de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i també jurat de premis literaris com el Néstor Lujan de novel·la històrica o el Ciutat de Badalona de narrativa juvenil. Col·labora regularment amb la revista educativa «Escola Catalana».

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui entrevistem Meritxell Garcia, escriptora i nutricionista "Incorrectes" avui «El cristianisme és religió de pau?» "De la mà de la cultura", avui entrevistem Alfons Cama, escriptor "De la mà de la cultura", avui parlem de memòria històrica "Incorrectes" avui «Catalunya ha de ser un paradís fiscal?» "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora "La jugada mestra", avui darrer programa de la temporada, farem un repàs de l'any "Catalans d'arreu", avui amb catalans de l'Equador "De la mà de la cultura", avui entrevistem Vicenç Lozano, periodista i historiador
Parlament

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.