Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Maria Carme Roca, escriptora i historiadora

0 Comentaris
10-12-2020

"De la mà de la cultura", avui amb Maria Carme Roca, escriptora i historiadora.

Maria Carme Roca és una historiadora i filòloga catalana que des de l'any 1997 es dedica professionalment a l'escriptura. D'ençà d'aleshores ha publicat més d'una quarantena de llibres, molts dels quals adreçats al públic infantil i juvenil.

Per la seva trajectòria ha rebut diversos premis com el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica per «Intrigues de palau» (2006), el Barcanova de literatura infantil i juvenil per «Akanuu, l'arquer persa» (2005) o el Lola Anglada de contes per a infants pel recull «On s'amaga la por» (2002).

A banda d'escriure, forma part del programa "Itineraris de lectura" de la ILC. És membre del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil com a representant de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i també jurat de premis literaris com el Néstor Lujan de novel·la històrica o el Ciutat de Badalona de narrativa juvenil. Col·labora regularment amb la revista educativa «Escola Catalana».

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui programa número 100! Ens visiten 4 «bookstagrammers» "Incorrectes!", avui «De què serveix el Consell per la República?» "La jugada mestra", avui el «Bartogate» i les negociacions pel nou Govern "De la mà de la cultura", avui parlarem de dones silenciades a l'edat medieval "Incorrectes!", avui «És just l'empresonament de Pablo Hasél?» "La jugada mestra", avui «Les protestes per l'empresonament de Pablo Hasél» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'escriptora Dolors Monserdà "Incorrectes", avui «Després del 14F, què?» "La cova", avui amb el grup de folk i música tradicional «El Pony Pisador» "La jugada mestra", avui «15-F, i ara què?»
Parlament

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.