Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Clàudia Pujol, directora de «Sàpiens»

0 Comentaris
17-12-2020

"De la mà de la cultura", avui amb Clàudia Pujol, directora de «Sàpiens».

Clàudia Pujol és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Relacions Internacionals (CIDOB). En els últims quinze anys ha treballat en el món de les revistes en català, primer en el revista «Descobrir Catalunya», després al «Cuina» i, finalment, a la revista de divulgació històrica «Sàpiens», publicació que dirigeix des de fa set anys.

És coautora dels llibres «La guerra de Cuba» (Pòrtic, 2000) i «Dissidents» (Dèria, 2007) i autora dels llibres «Vides singulars» (Mina, 2005) i «Diari d’un forense» (Mina, 2007). També ha participat en l’antologia de novel·la negra «Crims.cat» (Alrevés, 2010). Va ser membre de la Comissió de Memòria Històrica de l’Ajuntament de Barcelona (2012-2016), comissària de l’exposició “El món del 1714” al MUHBA en el marc del Tricentenari, i des del desembre del 2015 és membre de la Junta Directiva d’Òmnium Cultural.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui programa número 100! Ens visiten 4 «bookstagrammers» "Incorrectes!", avui «De què serveix el Consell per la República?» "La jugada mestra", avui el «Bartogate» i les negociacions pel nou Govern "De la mà de la cultura", avui parlarem de dones silenciades a l'edat medieval "Incorrectes!", avui «És just l'empresonament de Pablo Hasél?» "La jugada mestra", avui «Les protestes per l'empresonament de Pablo Hasél» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'escriptora Dolors Monserdà "Incorrectes", avui «Després del 14F, què?» "La cova", avui amb el grup de folk i música tradicional «El Pony Pisador» "La jugada mestra", avui «15-F, i ara què?»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.