Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Júlia Sousa, periodista

0 Comentaris
7-01-2021

"De la mà de la cultura", avui amb Júlia Sousa, periodista, parlarem de «sexisme».

Júlia Sousa Poza és Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat de periodista durant gairebé quaranta anys, primer al diari «Tele-Expres» i més tard a diferents diaris, com «El Periódico de Catalunya», i a revistes com ara «Intervíu» i «Tiempo».

Així mateix, va col·laborar quatre anys a «TVE» Catalunya i, finalment, s’ha dedicat al sector de la comunicació empresarial i política, etapa en què destaquen els set anys que va ser cap de premsa de la Delegació del Govern a Catalunya.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Cesc Pujol i Jon López de Viñaspre "Incorrectes!", avui «El català es troba en perill?» "La cova", avui amb Gerard Torres, pintor "Jugada mestra", avui «Eleccions, salut o cop d'estat» "De la mà de la cultura", avui amb Núria Esponellà, escriptora, filòloga i professora "Incorrectes!", avui «L'assalt al Capitoli dels EUA: mobilització o insurreció?» "La cova", avui amb Antoni Gelonch, escriptor "Jugada mestra", avui amb la Rosario Palomino i l'Adrià Julià "Jugada mestra", avui Adrià Julià i Rosario Palomino "Incorrectes!", avui «Hem de superar el dol de l'1 d'octubre?»
Periodisme Julia Sousa Poza Sexisme

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.