Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Núria Esponellà, escriptora, filòloga i professora

0 Comentaris
14-01-2021

"De la mà de la cultura", avui amb Núria Esponellà, escriptora, filòloga i professora parlarem del seu darrer llibre «Ànima de Tramuntana» Premi Prudenci Bertrana.

Núria Esponellà és llicenciada en filologia catalana i professora d'ensenyament primari i secundari.

Actualment la seva feina gira a l'entorn de l'escriptura, però continua molt vinculada al món pedagògic; això li permet moure's per ambients diversos, col·laborar amb entitats educatives, associacions culturals i mitjans de comunicació. Imparteix tallers d'escriptura per a joves i adults.

Entre els reconeixements que ha merescut la seva obra literària cal comptar el Premi Ciutat de Badalona del 2000 per la novel·la «El mateix vell amor», el Premi Columna del 2005 per «La Travessia» i el Premi Néstor Luján de novel·la històrica del 2009 amb «Rere els murs». En poesia ha estat premiada amb el Premi Mercè Bayona per «Un vent, una mar» i el premi Goleta i Bergantí pel poemari «La mirada de la gavina». El 2004 va rebre el Premi de periodisme Bonmatí.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui entrevistem Meritxell Garcia, escriptora i nutricionista "Incorrectes" avui «El cristianisme és religió de pau?» "De la mà de la cultura", avui entrevistem Alfons Cama, escriptor "De la mà de la cultura", avui parlem de memòria històrica "Incorrectes" avui «Catalunya ha de ser un paradís fiscal?» "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora "La jugada mestra", avui darrer programa de la temporada, farem un repàs de l'any "Catalans d'arreu", avui amb catalans de l'Equador "De la mà de la cultura", avui entrevistem Vicenç Lozano, periodista i historiador

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.