Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Cesc Pujol i Jon López de Viñaspre

0 Comentaris
21-01-2021

"De la mà de la cultura", avui amb Cesc Pujol, il·lustrador i Jon López de Viñaspre, editor de l'Editorial Lapislàtzuli.

Cesc Pujol es defineix com un apassionat del dibuix i del gravat. L’interessa explorar la poètica de la imatge com una força comunicativa a través del seu propi llenguatgei  li m’agrada fer un tractament curós de les imatges posant una especial atenció a la part artesanal del procés, jugant de vegades amb l’experimentació gràfica i cercant nous horitzons.

L'escriptor i editor bilbaí, resident a Barcelona, Jon López de Viñaspre ha fet d'observador internacional a Nicaragua, ha treballat a Bolívia i ha conviscut amb comunitats indígenes com la Emberá Chami de Colòmbia. És autor de diverses novel·les i llibres de relats.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui programa número 100! Ens visiten 4 «bookstagrammers» "Incorrectes!", avui «De què serveix el Consell per la República?» "La jugada mestra", avui el «Bartogate» i les negociacions pel nou Govern "De la mà de la cultura", avui parlarem de dones silenciades a l'edat medieval "Incorrectes!", avui «És just l'empresonament de Pablo Hasél?» "La jugada mestra", avui «Les protestes per l'empresonament de Pablo Hasél» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'escriptora Dolors Monserdà "Incorrectes", avui «Després del 14F, què?» "La cova", avui amb el grup de folk i música tradicional «El Pony Pisador» "La jugada mestra", avui «15-F, i ara què?»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.