Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Cesc Pujol i Jon López de Viñaspre

0 Comentaris
21-01-2021

"De la mà de la cultura", avui amb Cesc Pujol, il·lustrador i Jon López de Viñaspre, editor de l'Editorial Lapislàtzuli.

Cesc Pujol es defineix com un apassionat del dibuix i del gravat. L’interessa explorar la poètica de la imatge com una força comunicativa a través del seu propi llenguatge i li  agrada fer un tractament curós de les imatges posant una especial atenció a la part artesanal del procés, jugant de vegades amb l’experimentació gràfica i cercant nous horitzons.

L'escriptor i editor bilbaí, resident a Barcelona, Jon López de Viñaspre ha fet d'observador internacional a Nicaragua, ha treballat a Bolívia i ha conviscut amb comunitats indígenes com la Emberá Chami de Colòmbia. És autor de diverses novel·les i llibres de relats.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.