Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui programa número 100! Ens visiten 4 «bookstagrammers»

0 Comentaris
4-03-2021

"De la mà de la cultura", avui programa número 100! Ens visiten 4 «bookstagrammers» (Eva Maza, Helena Batlle, Laia Bonjoch i Sergi Purcet).

Internet i, especialment, les xarxes socials s'han encarregat de dinamitzar gairebé qualsevol aspecte de la cultura durant l'últim lustre: fotografies d'art urbà, retrats de joves artistes, llibres electrònics editats per escriptors independents i sí, també un amor per la lectura traduït en milers de fotos de llibres per part d'una nova generació que promet retornar al món la passió per les lletres.

La xarxa social més en alça d'aquests dies, Instagram, s'ha convertit en perfecte aparador per a tots aquests usuaris i abans de res lectors que cada vegada comparteixen amb major assiduïtat els seus reptes literaris, lectures conjuntes i passió pels llibres. Aquests lectors, són coneguts com a «bookstagrammers». Avui parlem amb quatre dels més influents en llengua catalana.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.