Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui programa número 100! Ens visiten 4 «bookstagrammers»

0 Comentaris
4-03-2021

"De la mà de la cultura", avui programa número 100! Ens visiten 4 «bookstagrammers» (Eva Maza, Helena Batlle, Laia Bonjoch i Sergi Purcet).

Internet i, especialment, les xarxes socials s'han encarregat de dinamitzar gairebé qualsevol aspecte de la cultura durant l'últim lustre: fotografies d'art urbà, retrats de joves artistes, llibres electrònics editats per escriptors independents i sí, també un amor per la lectura traduït en milers de fotos de llibres per part d'una nova generació que promet retornar al món la passió per les lletres.

La xarxa social més en alça d'aquests dies, Instagram, s'ha convertit en perfecte aparador per a tots aquests usuaris i abans de res lectors que cada vegada comparteixen amb major assiduïtat els seus reptes literaris, lectures conjuntes i passió pels llibres. Aquests lectors, són coneguts com a «bookstagrammers». Avui parlem amb quatre dels més influents en llengua catalana.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui entrevistem Pepa Aguar, periodista i escriptora "Incorrectes", avui «El consum de carn és immoral?» "No callis res", avui amb Vicenç Altaió, poeta, assagista i traductor de teatre "La jugada mestra", avui analitzarem la repressió contra l'independentisme "De la mà de la cultura", avui entrevistem Enric Gomà, guionista, filòleg i escriptor "Incorrectes", avui «Legalitzaries la gestació subrogada?» "No callis res", avui amb Agustí Colomines, historiador i polític "De la mà de la cultura", avui entrevistem Selena Soro, periodista i escriptora "Incorrectes", avui «Fem prou per erradicar la LGBTIfòbia?» "No callis res", avui amb Joan Queralt, Catedràtic de Dret Penal de la UB

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.