Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Consol Oltra, parlarem de la pintora Lluïsa Vidal

0 Comentaris
18-03-2021

"De la mà de la cultura", avui amb Consol Oltra, parlarem de la Lluïsa Vidal, pintora de finals del segle XIX inicis del XX.

Consol Oltra va cursar ciències de l’educació a la Universitat Autònoma de Barcelona (especialitat en ciències socials per a la segona etapa de l’educació general bàsica o secundària). Va exercir de mestra a l’escola privada (1980-1985) i va treballar a la Fundació La Caixa - Obra Social (2000-2006), on fou creadora i impulsora del programa de tallers de pintura per a la gent gran, professora en els tallers de pintura i, alhora, formadora de la xarxa de professors voluntaris en diverses ciutats de Catalunya. Va col·laborar en ràdio, amb Odette Pinto (2003-2004), fent divulgació sobre arquitectura i artistes de Barcelona, i amb el departament d’escoles d’Edicions 62 (2004-2006).

Gran admiradora i col·leccionista d’il·lustracions i pintures d’artistes modernistes catalans, el 2006 va iniciar una investigació exhaustiva sobre la vida i l’obra de la pintora Lluïsa Vidal, que es concretà en la monografia Lluïsa Vidal: «La mirada d’una dona, l’empremta d’una artista» (2012).

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui entrevistem Pepa Aguar, periodista i escriptora "Incorrectes", avui «El consum de carn és immoral?» "No callis res", avui amb Vicenç Altaió, poeta, assagista i traductor de teatre "La jugada mestra", avui analitzarem la repressió contra l'independentisme "De la mà de la cultura", avui entrevistem Enric Gomà, guionista, filòleg i escriptor "Incorrectes", avui «Legalitzaries la gestació subrogada?» "No callis res", avui amb Agustí Colomines, historiador i polític "De la mà de la cultura", avui entrevistem Selena Soro, periodista i escriptora "Incorrectes", avui «Fem prou per erradicar la LGBTIfòbia?» "No callis res", avui amb Joan Queralt, Catedràtic de Dret Penal de la UB

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.