Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb M. Àngels Cabré, escriptora i crítica literària

0 Comentaris
25-03-2021

"De la mà de la cultura", avui conversarem amb M. Àngels Cabré sobre el seu llibre

M. Àngels Cabré és escriptora i crítica literària. També és la directora de l'Observatori Cultural de Gènere, dedicat a impulsar la presència de les dones en la cultura i ha estat professora del màster Gènere i Comunicació (GiC) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona i Màster en Humanitats (Literatura Comparada) per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Des de 1990 treballa en el sector editorial i des de 1994 exerceix la crítica literària. Ha col·laborat molts anys al suplement de cultura de «La Vanguardia» i a altres mitjans com «Lateral», «Quimera», «El País» i la revista «M-arte y cultura visual». També ha col·laborat al programa cultural «Wonderland» de Ràdio 4 (RNE). Actualment publica articles al diari «ARA».

Especialitzada en literatura escrita per dones i en dones i cultura, imparteix conferències i organitza activitats relacionades amb aquests àmbits. L'any 2013 va engegar l'Observatori Cultural de Gènere, dedicat a incentivar la igualtat de gènere en la cultura.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.