Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui entrevistem Enric Gomà, guionista, filòleg i escriptor

0 Comentaris
8-04-2021

"De la mà de la cultura", avui entrevistem Enric Gomà, guionista, filòleg, escriptor i divulgador lingüístic.

Enric Gomà és guionista, filòleg, escriptor i divulgador lingüístic. És autor de «El català tranquil» (2021), «El castellà, la llengua del costat» (2020), «Control de plagues. 92 paraules catalanes per fumigar» (2018), «Tresors de Catalunya. La llengua», coescrit amb Pau Vidal i Rudolf Ortega (2017), «Ubert tot l’any» (2004) i editor de «Canvi d’agulles. Per un català més ric i més simple» (2015).

Com a divulgador lingüístic i literari, ha col·laborat a «Els matins de Catalunya Ràdio» amb Mònica Terribas i Màrius Serra. Ha portat la secció “Quatre paraules” a «La tarda» de BTV, amb Elisenda Roca i Adam Martín, i “La veu humana” a «El Cafè de la República» a Catalunya Ràdio, amb Joan Barril, entre moltes altres col·laboracions. Ha creat i dirigit programes com «Caçadors de paraules», «Català a l’atac» i «Llibres a l’atac», a TV3.

Com a guionista ha treballat per sèries de ficció com «Temps de silenci», «La Via Augusta», «Ventdelplà» o «Poble Nou». Per a nens, ha escrit una bona colla de llibres, entre els quals les novel·les humorístiques de la col·lecció “Bru Artiac”.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.