Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui entrevistem Elena Almirall, professora d'història

0 Comentaris
20-05-2021

"De la mà de la cultura", avui entrevistem Elena Almirall, professora d'història i art i gemmòloga que ens parlarà de les dones a la mitologia grega.

Des de 2003, treballa com a professora al Departament d'Estudis Hispànics de la Universitat de Barcelona, on fa classes d'Història i Art. La seva passió per les gemmes i les joies, l'ha portat a crear un curs específic sobre el tema que he impartit en el marc del programa «Gaudir UB» d'aquesta universitat.

També col·labora com a traductora i redactora en diverses editorials, empreses i mitjans de comunicació, entre els quals destaca el diari «Gold&Time».

Ha publicat diversos articles en revistes especialitzades i dos llibres: una col·lecció de microrelats titulada «Històries que acaben aquí» (Arola Editors, 2011) i un breu viatge autobiogràfic anomenat «El que hi havia després dels vels» (Editorial Olañeta, 2014). Així mateix, entre 2008 i 2018 va escriure un blog: «El Periódico de les Bones Notícies».

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.