Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui parlarem del llibre «Dones olesanes»

0 Comentaris
3-06-2021

"De la mà de la cultura", avui parlarem del llibre «Dones olesanes», dones d'avui, referents de sempre.

L’editorial Edicions Paper d’Estrassa ha publicat el llibre il·lustrat «Dones olesanes» que vol posar en valor el testimoni vital de quinze olesanes que han destacat per la seva trajectòria professional.

El llibre és un treball coral amb la participació de 15 dones artistes del municipi. Les autores són Ona Boixader, Marta Font, Inma Clemente, Maria Grimau, Alícia Latorre, Sara García, Jenifer Ambròs, Montse Cascante, Mònica Ortega, Marta Martínez, Lara Pallarès, Núria Fandos, Judith Matas, Anna Agudo i Eva Fernández.

Els textos i la documentació han anat a càrrec de la periodista olesana Mireia Baró i el projecte ha estat ideat i coordinat per l’editor Quim Moreno. En la publicació apareixen els testimonis de també 15 dones.

Comptem amb la presència de Mireia Baró (periodista), Júlia Vergara-Alert (investigadora Covid-19 i veterinària), Ona Boixader (il·lustradora) i Quim Moreno (editor. del llibre).

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.