Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui entrevistem Elvira Altés, periodista

0 Comentaris
10-06-2021

"De la mà de la cultura", avui conversem amb Elvira Altés, periodista, per parlar del llibre «Dones a les ones».

Elvira Altés és una periodista feminista, professora de periodisme i investigadora catalana especialitzada en comunicació i gènere. És llicenciada en Antropologia per la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (1988 -1993) i ha treballat durant més de dues dècades com a periodista en diversos mitjans.

El 1992 va ser sòcia fundadora de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) la qual va presidir de 2001 a 2003, succeint en el càrrec a Montserrat Minobis, després d'una dècada en què havia ocupat els càrrecs de vocal, secretària i vicepresidenta de l'associació.

El 1996 va començar a treballar a la Facultat de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, on va impartir docència sobre edició de premsa, periodisme d'investigació i periodisme amb perspectiva de gènere.

Acaba de publicar l'assaig «Dones a les ones» (Pagès Editors), un reportatge dels gairebé 100 anys d'història de la ràdio a Catalunya a través de les dones que l'han fet possible. El llibre recull i amplia el llegat de l'exposició homònima que es va fer al Museu d'Història de Catalunya entre l'octubre del 2020 i el febrer del 2021.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.