Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui entrevistem Joan de Deu Prats, escriptor

0 Comentaris
1-07-2021

"De la mà de la cultura", avui conversem amb Joan de Deu Prats, escriptor.

Joan de Déu Prats ha cursat estudis de periodisme i es dedica íntegrament a l’ofici d’escriptor. Dins de l’àmbit de la narració, ha publicat més de 100 llibres per a nens, nenes i joves. I un seguit de llibres de temàtica llegendística i històrica per adults.

Ha realitzat adaptacions d’òperes a contes, de contes clàssics a obres de teatre i traduccions del castellà al català. En l’àmbit de les publicacions, ha col·laborat en les revistes El Drall, El Triangle, El Jueves, La Puta Mili, Humor a Tope, Zipi-Zape, Cavall Fort, Tretzevents; i als diaris Avui (suplement “Ahir”), El Periódico, La Vanguardia (“El Burladero”) i El Mundo (fent l’acudit diari a la secció de Catalunya).

Ha estat guardonat amb diferents premis nacionals i internacionals.

Els seus llibres han estat traduïts al castellà, italià, xinès, anglès, francès, gallec, coreà, euskera i braille. Com a guionista ha treballat en sèries i programes de TVE, Telecinco i la xarxa de televisions locals de Catalunya, fent guions de dibuixos animats (programa infantil “Què NON?”), sèries d’humor, concursos i musicals, radiofònics i publicitaris.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora "La jugada mestra", avui darrer programa de la temporada, farem un repàs de l'any "Catalans d'arreu", avui amb catalans de l'Equador "De la mà de la cultura", avui entrevistem Vicenç Lozano, periodista i historiador "Incorrectes" avui «La República Catalana hauria de formar part de la UE?» "No callis res", avui amb Oriol Izquierdo, escriptor i polític "La jugada mestra", avui parlem de l'estat actual del català i com enfortir-lo "Catalans d'arreu", avui amb catalans dels Països Baixos "Incorrectes" avui «L'okupació és un crim? I els desnonaments?»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.