Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui entrevistem Joan de Deu Prats, escriptor

0 Comentaris
1-07-2021

"De la mà de la cultura", avui conversem amb Joan de Deu Prats, escriptor.

Joan de Déu Prats ha cursat estudis de periodisme i es dedica íntegrament a l’ofici d’escriptor. Dins de l’àmbit de la narració, ha publicat més de 100 llibres per a nens, nenes i joves. I un seguit de llibres de temàtica llegendística i històrica per adults.

Ha realitzat adaptacions d’òperes a contes, de contes clàssics a obres de teatre i traduccions del castellà al català. En l’àmbit de les publicacions, ha col·laborat en les revistes El Drall, El Triangle, El Jueves, La Puta Mili, Humor a Tope, Zipi-Zape, Cavall Fort, Tretzevents; i als diaris Avui (suplement “Ahir”), El Periódico, La Vanguardia (“El Burladero”) i El Mundo (fent l’acudit diari a la secció de Catalunya).

Ha estat guardonat amb diferents premis nacionals i internacionals.

Els seus llibres han estat traduïts al castellà, italià, xinès, anglès, francès, gallec, coreà, euskera i braille. Com a guionista ha treballat en sèries i programes de TVE, Telecinco i la xarxa de televisions locals de Catalunya, fent guions de dibuixos animats (programa infantil “Què NON?”), sèries d’humor, concursos i musicals, radiofònics i publicitaris.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.