Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut»

0 Comentaris
15-07-2021

"De la mà de la cultura", avui conversem amb Vicenç Lozano, periodista i historiador, especialista en Itàlia i el Vaticà.elat i Pelut és un grup de música de la plana de Vic que aquest 2021 ha decidit publicar el disc de les seves vides “Flor al Cul” (2021, Segell Microscopi) I les paraules que creuen que els defineixen millor són: carxofa, Hawaii i burofax. El públic els coneix perquè sempre han fet rumba catalana, i els hi encanta, però amb el seu primer disc d’estudi han fet cançons que abracen la fusió de ritmes mediterranis amb lletres que us faran somriure.

El nou àlbum consta de tretze cançons amb ritmes mediterranis i lletres optimistes que conviden a moure el cos. La formació desafia les supersticions de malastrugança utilitzant-les també com a imatge del disc, com creuar-se amb un gat negre, passar per sota una escala, brindar amb aigua, deixar la bossa de mà a terra, etc. Diuen que és una qüestió d'actitud.

La banda, integrada per nou músics, ha compartit escenari amb Oques Grasses, La Pegatina, La Troba Kung Fu, Quimi Portet, Rumba Tres, Kaotiko, El Canijo de Jerez, entre d'altres. També han col·laborat en treballs d'Oques Grasses i Txarango.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora "La jugada mestra", avui darrer programa de la temporada, farem un repàs de l'any "Catalans d'arreu", avui amb catalans de l'Equador "De la mà de la cultura", avui entrevistem Vicenç Lozano, periodista i historiador "Incorrectes" avui «La República Catalana hauria de formar part de la UE?» "No callis res", avui amb Oriol Izquierdo, escriptor i polític "La jugada mestra", avui parlem de l'estat actual del català i com enfortir-lo "Catalans d'arreu", avui amb catalans dels Països Baixos "De la mà de la cultura", avui entrevistem Joan de Deu Prats, escriptor "Incorrectes" avui «L'okupació és un crim? I els desnonaments?»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.