Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui entrevistem a l'escriptora i filòloga Maite Salord

0 Comentaris
9-12-2021

"De la mà de la cultura", avui entrevistem a l'escriptora i filòloga catalana Maite Salord.

És llicenciada en filologia catalana a la Universitat de Barcelona el 1988 i des del 1989 és professora de llengua i literatura catalanes a l'Institut Maria Àngels Cardona de Ciutadella, Menorca.

Ha guanyat diversos premis de narració amb les obres «I del Somni Tot» (1998), «Mar de Boira» (2004, premi ciutat d'Olot de narrativa juvenil), «La mort de l'ànima» (2007, finalista premi Sant Jordi 2006), entre altres. Ha publicat dues novel·les «Com una nina russa» (2002) i «La Mort de l'Ànima» (2007, finalista del premi Sant Jordi 2006). El 2014 publica «L'alè de les cendres».

És la guanyadora del III Premi Proa de Novel·la 2021 amb «El país de l’altra riba». També destaca pel fet de ser membre de l'Institut d'Estudis Menorquins.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui entrevistem Carles Casajuana, escriptor i diplomàtic "De la mà de la cultura", avui entrevistem a l'escriptora Silvia Terol "De la mà de la cultura", avui entrevistem Meritxell Garcia, escriptora i nutricionista "Incorrectes" avui «El cristianisme és religió de pau?» "De la mà de la cultura", avui entrevistem Alfons Cama, escriptor "De la mà de la cultura", avui parlem de memòria històrica "Incorrectes" avui «Catalunya ha de ser un paradís fiscal?» "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora "La jugada mestra", avui darrer programa de la temporada, farem un repàs de l'any

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.