Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui entrevistem Carles Casajuana, escriptor i diplomàtic

0 Comentaris
16-12-2021

"De la mà de la cultura", avui entrevistem Carles Casajuana, escriptor i diplomàtic.

Carles Casajunana és llicenciat en Economia i Dret per la Universitat de Barcelona i va ingressar al cos diplomàtic el 1980. Ha exercit l'activitat diplomàtica a Bolívia, a les Filipines i a la seu de les Nacions Unides a Nova York. Entre 1991 i 1996 va ser el cap de gabinet del secretari general de Política Exterior del Ministerio d'Afers Estrangers. Després va ser nomenat ambaixador a Malàisia, el Vietnam i Brunei, i entre 2001 i 2004 va formar part del Comitè polític i de seguretat del Consell de la Unió Europea.

Com a escriptor ha publicat diverses novel·les, algunes d'elles traduïdes al castellà i a l'anglès, i un assaig sobre Josep Pla i Nietzsche. L'any 2009 va guanyar el Premi Ramon Llull de novel·la amb «L'últim home que parlava català» i, el 2014, el IV Premi Godó de Reporterisme i Assaig Periodístic amb «Les lleis del castell».Avui ens presenta el seu darrer llibre «Últimes notícies del Chaco».

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui entrevistem a l'escriptora i filòloga Maite Salord "De la mà de la cultura", avui entrevistem a l'escriptora Silvia Terol "De la mà de la cultura", avui entrevistem Meritxell Garcia, escriptora i nutricionista "Incorrectes" avui «El cristianisme és religió de pau?» "De la mà de la cultura", avui entrevistem Alfons Cama, escriptor "De la mà de la cultura", avui parlem de memòria històrica "Incorrectes" avui «Catalunya ha de ser un paradís fiscal?» "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora "La jugada mestra", avui darrer programa de la temporada, farem un repàs de l'any

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.