Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui parlem de «La literatura i els més vulnerables»

0 Comentaris
14-03-2022

"De la mà de la cultura", avui conversarem de «La literatura i els més vulnerables: vida i somriures» amb Carolina Moreno, psicopedagoga, Carme Ripoll, escriptora i Cèlia Sànchez-Mústich, poeta i escriptora. Tractem tres històries de superació que s'han fet testimoni escrit.

Carolina Moreno Romero és Psicopedagoga, Mestra especialitzada en educació emocional, i co-autora del llibre «Ara sí, t'estimo tal com ets».

Carme Ripoll és llicenciada en ciències de l’educació i escriptora. Des del 2011 ha publicat quatre novel·les, dos contes infantils i una dotzena de relats per a adults en diversos reculls i revistes. «El dilema de viure» és la seva cinquena obra, la primera de no-ficció i també la que es considera la més personal.

Cèlia Sànchez-Mústich ha conreat diversos gèneres literaris (poesia, novel·la, conte, biografia…): “fructífers vasos comunicants que han bastit un univers ben personal i d’allò més suggestiu”, segons s’ha dit de la seva obra. Entre els seus llibres de poemes cal citar «Temperatura humana», «Taques» o «Llum de claraboia», i entre les seves obres de narrativa, les novel·les«Les cambres del desig i Tercer acte d’amor. Ha rebut, entre d’altres, els premis Rosa Leveroni i Miquel de Palol de poesia, i el Mercè Rodoreda de narrativa.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.