Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

0 Comentaris
17-04-2022

"De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics» amb Ricard Ruiz Garzon (escriptor), Òscar Buenafuente (llibreter de Gigamesh) i Sergio Pérez (editor de Mai Més Llibres).

Ricard Ruiz Garzón és escriptor i professor a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. Actualment és membre de junta de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil. També ha estat vicepresident de l'Associació de Periodistes Culturals (2013-2016) i membre del jurat de premis literaris com el Pere Quart, el Joaquim Ruyra, el Ciutat d'Alzira o el Crexells. Llicenciat en Ciències de la Comunicació a la Universitat Autònoma de Barcelona, ha exercit de periodista cultural a diversos mitjans.

Sergio Pérez és cocreador de l’editorial Mai Més, un segell dedicat al gènere fantàstic i la ciència- ficció en català. Reivindica el gènere i també que autors com Terry Pratchet o Octavia Butler puguin llegir-se per fi en català.
Amb poc temps han consolidat un catàleg que ja compta amb autors com Rebecca Roanhorse, Ted Chiang, Tade Thompson, Terry Pratchet, Marc Pastor, China Miéville i Lauren Beukes per citar-ne alguns.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "Incorrectes" avui «El català sobreviurà sent una llengua amable»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.