Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura

0 Comentaris
14-06-2022

"De la mà de la cultura", avui parlarem obertament de l'amor entre persones i la seva expressió a la literatura catalana amb la Mercè Climent i en Josep Rodríguez.

Mercè Climent és nascuda a Alcoi i és enginyera agrònoma i llicenciada en Filologia Hispànica. En l’actualitat viu a Gandia (la Safor) i compagina l’escriptura amb la tasca d’editora de Lletra Impresa Edicions. Escriu per a infants i per a adults, però sempre amb la consigna de crear bellesa amb les paraules.

Josep Rodríguez i Ferrer és llicenciat en Filologia Catalana i Filologia Romànica per la UB i treballa de professor de llengua catalana a secundària, a més de fer de dinamitzador cultural i participar en esdeveniments poètics. Ha guanyat premis de relats i haikus, i ha publicat els poemaris «Bestiari a la japonesa» i «Poemes suprematistes – Senryus a Malèvitx» (tots dos a KDP) i el recull «Quatre contes de literatura» (Ediciones Hendere). Acaba d epublica «Mentre durin les espelmes» (Voliana) la seva primera novel·la.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics» "Incorrectes" avui «El català sobreviurà sent una llengua amable»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.