Arxiu de programes

"La cova", avui amb Marta Cava, bibliotecària i influencer

0 Comentaris
8-12-2020

"La cova", avui amb Marta Cava, bibliotecària i influencer.

Marta Cava és bibliotecària de formació i de vocació. La seva trajectòria professional va començar el 2010, des de llavors, ha anat passant per diverses biblioteques i centres de documentació.

Des del 2015, va començar l'experiència laboral com a bibliotecària escolar. Actualment, treballa com a bibliotecària a l’INS Premià de Mar i fa unes hores de suport a la biblioteca de l’Associació de Mestres Rosa Sensat i també fa formacions a mida. Forma part del Grup de Treball de Biblioteques Escolars (COBDC) i el Grup de Treball de literatura juvenil “Llums del Nord” (Rosa Sensat).

Dirigit i presentat per Joan Vila.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui programa número 100! Ens visiten 4 «bookstagrammers» "Incorrectes!", avui «De què serveix el Consell per la República?» "La jugada mestra", avui el «Bartogate» i les negociacions pel nou Govern "De la mà de la cultura", avui parlarem de dones silenciades a l'edat medieval "Incorrectes!", avui «És just l'empresonament de Pablo Hasél?» "La jugada mestra", avui «Les protestes per l'empresonament de Pablo Hasél» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'escriptora Dolors Monserdà "Incorrectes", avui «Després del 14F, què?» "La cova", avui amb el grup de folk i música tradicional «El Pony Pisador» "La jugada mestra", avui «15-F, i ara què?»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.