Arxiu de programes

"La cova", avui amb Gerard Torres, pintor

0 Comentaris
19-01-2021

"La cova", avui amb Gerard Torres, pintor.

Gerard Torres és pintor i responsable d’activitats de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell.

Té una afinitat especial pel tracte del color i de la pintura com a matèria física. Al llarg de la seva carrera artística ha desenvolupat diversos estils pictòrics abstractes i ha treballat amb nombrosos materials, sempre destacant la importància tant de la part estètica com conceptual de la producció artística. La seva contínua formació en les millors institucions i gran nombre d’exposicions internacionals li ha permès elaborar una carrera sòlida en la qual els seus diferents línies de treball han estat paral·lelament explorades.

Torres va establir relació amb la Xina el 2019, quan va viure a Pequín a l’agost. Hi va arribar per cursar una residència artística a la galeria «Semi Underground Space», on també va inaugurar la seva exposició, «Diagram».

Dirigit i presentat per Joan Vila.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui programa número 100! Ens visiten 4 «bookstagrammers» "Incorrectes!", avui «De què serveix el Consell per la República?» "La jugada mestra", avui el «Bartogate» i les negociacions pel nou Govern "De la mà de la cultura", avui parlarem de dones silenciades a l'edat medieval "Incorrectes!", avui «És just l'empresonament de Pablo Hasél?» "La jugada mestra", avui «Les protestes per l'empresonament de Pablo Hasél» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'escriptora Dolors Monserdà "Incorrectes", avui «Després del 14F, què?» "La cova", avui amb el grup de folk i música tradicional «El Pony Pisador» "La jugada mestra", avui «15-F, i ara què?»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.