Arxiu de programes

"La cova", avui amb Enric Llarch, economista

0 Comentaris
2-02-2021

"La cova", avui amb Enric Llarch, economista.

Enric Llarch és economista per la UB, especialitzat en economia regional, urbana i dels serveis i director de l'Institut Català de l'Economia Verda (UVic). Ha estat investigador i analista al Centre d'Estudis de Planificació i a la societat de capital risc Proelsa. Ha treballat en l'àmbit de la promoció econòmica a l'Ajuntament de Barcelona, on va crear i dirigir la revista «Barcelona Economia», i a la Diputació de Barcelona, on va crear i dirigir els serveis de promoció del comerç urbà.

Ha estat també el creador i el director de la revista «Paradigmes» (Generalitat de Catalunya) i ha treballat i assessorat empreses i organitzacions com la UAB, el Govern d'Andorra i la Fundació Caixa Catalunya. Col·labora habitualment amb diversos mitjans de comunicació i escriu regularment a la pàgines d'Economia de «La Vanguardia» des de fa anys.

Dirigit i presentat per Joan Vila.

5.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui programa número 100! Ens visiten 4 «bookstagrammers» "Incorrectes!", avui «De què serveix el Consell per la República?» "La jugada mestra", avui el «Bartogate» i les negociacions pel nou Govern "De la mà de la cultura", avui parlarem de dones silenciades a l'edat medieval "Incorrectes!", avui «És just l'empresonament de Pablo Hasél?» "La jugada mestra", avui «Les protestes per l'empresonament de Pablo Hasél» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'escriptora Dolors Monserdà "Incorrectes", avui «Després del 14F, què?» "La cova", avui amb el grup de folk i música tradicional «El Pony Pisador» "La jugada mestra", avui «15-F, i ara què?»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.