Arxiu de programes

"La cova", avui amb el grup de folk i música tradicional «El Pony Pisador»

0 Comentaris
16-02-2021

"La cova", avui amb el grup de folk i música tradicional «El Pony Pisador».

«El Pony Pisador» és un grup musical de Barcelona que barreja diversos estils de música folk i tradicional d'arreu del món, entre els quals la música celta, cançons marineres (sea shanties i havaneres), bluegrass, tarantel·la i iòdel.

El nom de la banda fa referència a l'hostal El Cavallet Presumit («The Prancing Pony») que apareix a l'obra El Senyor dels Anells de J.R.R. Tolkien, anomenat «El Pony Pisador» en la traducció castellana. El seu repertori inclou versions i temes propis. A més dels Països Catalans han actuat a diversos països d'Europa, els Estats Units i el Canadà.

Dirigit i presentat per Joan Vila.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui entrevistem Pepa Aguar, periodista i escriptora "Incorrectes", avui «El consum de carn és immoral?» "No callis res", avui amb Vicenç Altaió, poeta, assagista i traductor de teatre "La jugada mestra", avui analitzarem la repressió contra l'independentisme "De la mà de la cultura", avui entrevistem Enric Gomà, guionista, filòleg i escriptor "Incorrectes", avui «Legalitzaries la gestació subrogada?» "No callis res", avui amb Agustí Colomines, historiador i polític "De la mà de la cultura", avui entrevistem Selena Soro, periodista i escriptora "Incorrectes", avui «Fem prou per erradicar la LGBTIfòbia?» "No callis res", avui amb Joan Queralt, Catedràtic de Dret Penal de la UB

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.