Arxiu de programes

"No callis res" entrevista a en Jaume Rodri, Ex-diputat i escultor

0 Comentaris
25-04-2018

"No callis res" entrevista a en Jaume Rodri, escultor, escriptor, cineasta i polític català. Ha estat regidor de l'Ajuntament de Cardedeu i diputat al Parlament de Catalunya.

Entre les seves múltiples creacions artístiques destaquem diverses escultures d'homenatge a personatges com Josep Pallach i Carolà o Lluís Maria Xirinacs i Damians, del qui era molt amic.

Dirigit per Amàlia Bosch / Presentat per Joan Trias.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Santiago Espot, President de «Catalunya Acció» "No callis res", avui amb Jordi Ibàñez, candidat a Primàries per l'Hospitalet "No callis res", avui amb Carles Salvadó, candidat a Primàries per l'Hospitalet "No callis res", avui amb Miquel Sellarès, director del Centre d'Estudis Estratègics "No callis res", avui amb Maria Vila, «Barcelona és capital i motor de país» "No callis res", avui amb Pep Riera, coordinador de la Unió de Pagesos al Maresme "No callis res", avui amb Tamara Carrasco i Adrià Carrasco "No callis res", avui amb Xavier Martínez-Gil candidat a primàries per Barcelona "No callis res", avui amb Adrià Alsina candidat a primàries per Barcelona "No callis res", avui amb Jordi Graupera candidat a primàries per Barcelona
No callis res Jaume Rodri

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.