Arxiu de programes

"No callis res" entrevista a en Jaume Rodri, Ex-diputat i escultor

0 Comentaris
25-04-2018

"No callis res" entrevista a en Jaume Rodri, escultor, escriptor, cineasta i polític català. Ha estat regidor de l'Ajuntament de Cardedeu i diputat al Parlament de Catalunya.

Entre les seves múltiples creacions artístiques destaquem diverses escultures d'homenatge a personatges com Josep Pallach i Carolà o Lluís Maria Xirinacs i Damians, del qui era molt amic.

Dirigit per Amàlia Bosch / Presentat per Joan Trias.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Adrià Alsina candidat a primàries per Barcelona "No callis res", avui amb Jordi Graupera candidat a primàries per Barcelona "No callis res", avui amb Gerard Ardanuy candidat a primàries per Barcelona "No callis res", avui «Volem un lloguer assequible a Barcelona», amb Marta Ill "De la mà de la cultura", avui amb Jaume Pla Pladevall, actor "No callis res", avui amb Montse Sánchez presidenta de SÚMATE "No callis res", avui amb Antoni Castellà, Portaveu i diputat de Demòcrates de Catalunya "No callis res", avui amb David Folch, candidat a primàries per Barcelona "No callis res", avui amb Jordi Galves, periodista i escriptor "No callis res", avui l'autodeterminació amb Pilar Carracelas, periodista
No callis res Jaume Rodri

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.