Arxiu de programes

"No callis res" entrevista en Pere Pladevall, alcalde de Sant Feliu de Codines

0 Comentaris
9-05-2018

Avui al programa "No callis res" entrevistem a l'alcalde de Sant Feliu de Codines, Pere Pladevall. Des de l'any 2007 fins a l'actualitat és alcalde de Sant Feliu de Codines, actualment en representació del partit JUNTS per Sant Feliu.

Actor de professió, va realitzar cursos al Centre de Teatre de Granollers, al Col·legi de Teatre de Barcelona, a l'Escola de Dansa Bügé, i a Kaaitheater de Brussel·les. El seu paper més conegut fou a la sèrie "Makinavaja, el último choriso" on hi interpretava el paper de Fernández.

Dirigit per Amàlia Bosch / Presentat per Joan Trias.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Víctor Ruiz, Ambaixador de Bitnation "No callis res", avui amb Pau Miserachs "Incorrectes", avui amb Meritxell Perelló Pinto, Marc Bodi i Jordi Planas "No callis res", avui amb Juli Gutiérrez Deulofeu, enginyer agrícola i historiador "No callis res", avui amb Neus Colomer, psicòloga clínica "No callis res", avui «Evolució de l'Estat d'Israel», amb M. Vila i M. Sellarès "No callis res", avui amb Lluís Gibert, advocat i candidat a «Primàries Reus» "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz, Meritxell Perelló Pinto i Marc Bodi "No callis res", avui amb Alexànder Golovin, membre del Col·lectiu Catalans Lliures "De la mà de la cultura", avui amb Marta Pérez Sierra, poeta
Pere Pladevall Alcalde Sant Feliu de Codines

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.