Arxiu de programes

"No callis res" entrevista en Pere Pladevall, alcalde de Sant Feliu de Codines

0 Comentaris
9-05-2018

Avui al programa "No callis res" entrevistem a l'alcalde de Sant Feliu de Codines, Pere Pladevall. Des de l'any 2007 fins a l'actualitat és alcalde de Sant Feliu de Codines, actualment en representació del partit JUNTS per Sant Feliu.

Actor de professió, va realitzar cursos al Centre de Teatre de Granollers, al Col·legi de Teatre de Barcelona, a l'Escola de Dansa Bügé, i a Kaaitheater de Brussel·les. El seu paper més conegut fou a la sèrie "Makinavaja, el último choriso" on hi interpretava el paper de Fernández.

Dirigit per Amàlia Bosch / Presentat per Joan Trias.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb David Folch, candidat a primàries per Barcelona "No callis res", avui amb Jordi Galves, periodista i escriptor "No callis res", avui l'autodeterminació amb Pilar Carracelas, periodista "Incorrectes", avui amb Lluís Antoni Gil, Meritxell Perelló i Jordi Planas "No callis res", avui amb Jaume López, professor de Ciència Política de la UPF i la UOC "No callis res", avui «Onze de Setembre a 3 veus». Poemes patriòtics de diversos autors. "No callis res", avui «Era Colom català?» amb Francesc Albardaner "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Marc Carrera, Antoni Gil, Meritxell Perelló i Nil Ruiz "No callis res", avui amb Josep Manel Ximenis "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Lluís Antoni Gil, Meritxell Perelló i Nil Ruiz
Pere Pladevall Alcalde Sant Feliu de Codines

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.